Miért jó az hogy ha valaki feltesz egy kérdést, akkor a válaszolok 60-70% nem a kérdésre válaszol, hanem a kérdezőt piszkálja, illetve írogatják, hogy kamu?
Sok rendes ember van, akik nyíltan és jóindulatúan válaszolnak. De vannak sajnos olyanok, akik a szemétkedésben élik ki magukat és ezt "őszinteséggel" magyarázzák, holott egy napot sem bírnának ki bíráskodás nélkül. Attól tartok, ez utóbbiak a "rendes" életükben nem merik megtenni ugyanezt a közvetlen környezetükkel (család, munkahely stb.) -nap mint nap. Kénytelenek kiélni magukat valahol, ahol fontosnak érezhetik magukat és a véleményüket.
Másfelől a saját nyomoruk sajnos előbbre való, mint a vágyuk, hogy segítsenek egy ismeretlenen. Mi marad hát nekik, mint a bunkózás...?
Én megpróbálok legjobb tudásom szerint válaszolni. 1szer, kétszer majd harmadszor is de van, hogy egyik választ se méltatja jónak, helyesnek, húzza a száját hiába magyarázom ott 20 másikkal, hogy az elmondottak alapján ezt meg ezt tudja csinálni csak.
De persze vannak kiakasztó kishülyék akik szórakozni járnak ide mint a "Hogy tartsam titokban" meg a "3héttel esküvő elött kiderült aidses vagyok", "anyu nem vesz 2 zsömlét nekem" illető. Saját lelkiszegénységét mutatja mikor ilyeneket kitalál s annyira látszik kamu mert tiszta ellentmondás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!