Milyen filmet nézzünk meg az osztállyal?
Figyelt kérdés
Kilencedikes, egészségügyis osztály vagyunk :)
Szóval, milyen filmet nézhetnénk meg osztályfőnöki órán, tanárnő jelenlétében?
Azt osztályról annyit, hogy 6 fiú van a többi lány:), sokan szeretünk sokfélét. Jöhet zenés, vicces, táncos és szívem szerint horror is, bár nem tudom mit szólna hozzá ofő :)
köszönöm!
2014. jan. 20. 12:10
12/12 anonim válasza:
Tudom, ezt már írták előttem, de az Életrevalókat én is nagyon ajánlom. Egy kicsit egészségügyis (egy mozgássérült férfi az egyik főszereplő), vicces, de mégis komoly, és nagyon kedves, szép film. Én még csak 7.-es vagyok, de kb. egy hónapja a lelkigyakorlatunkon ezt néztük az osztállyal, és az egyébként dilis fiúk is csendben végigülték a filmet, és mindenkinek tetszett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!