Milyen filmet nézzünk meg az osztállyal?
Kilencedikes, egészségügyis osztály vagyunk :)
Szóval, milyen filmet nézhetnénk meg osztályfőnöki órán, tanárnő jelenlétében?
Azt osztályról annyit, hogy 6 fiú van a többi lány:), sokan szeretünk sokfélét. Jöhet zenés, vicces, táncos és szívem szerint horror is, bár nem tudom mit szólna hozzá ofő :)
köszönöm!
Philadelphia? az legalább témához kapcsolódik :)
vagy családi uzelmek..ez vígjáték
Az ötödik pecsét
Schindler listája
Az a gond, hogy nagyon sok olyan társadalmi igényű film van mindenféle kategóriában, amit kötelezően le kéne minden korosztálynak vetíteni. A Schindler Listája az pont egy ilyen film holokauszt témában.
"A Vizsga"
a 2009-es angol változata, szerintem alap minden korosztály számára.
"Gattaca".
Ez is nagyon erősen kapcsolódik az egészségügyhöz és mindamellett egy kiváló, izgalmas (sci-fi) film.
"Hold"
Nem szórakoztató, inkább komoly témájú, de van köze az egészségügyhöz.
"Kamera Által Homályosan"
Különleges animációs eljárással készült. Az egyik legjobb drogos film az "Egy Kosaras Naplója" és a "Trainspotting" után.
"Viharsziget"
Pszichológiai témájú, de ez ne ijesszen meg. Minden idők egyik legjobb/legbetegebb filmje.
"Idétlen Időkig"
Vígjáték, nem egészségügyis, de nagyon szórakoztató és komoly társadalmi igényű film.
...és még hosszasan lehetne sorolni.
Köszönöm!
Az 'Egy kosaras naplója' című filmet már láttam.
Nekem az tetszik ilyen témában a legjobban. Szerintetek jó lenne?
Amúgy mély értelmű és összetett filmet nem érdemes bevinned ,mert 45 perces egy óra ,egy film meg 90-120min.
A másik meg hogy akit érdekel az úgyse fogja hallani a sok osztálytársad suskusolásától. Végignézni meg úgyse lesz idő.
Valami rövid látványos filmet vigyél be ,ha már filmezni akartok. Ennyi tippet tudok adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!