Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit gondolnátok, ha egy diák...

Mit gondolnátok, ha egy diák elsírná magát az órátokon?

Figyelt kérdés
Egyáltalán foglalkoznátok vele, vagy figyelmen kívül hagynátok? Esetleg azt hinnétek, hogy csak magára akarta vonni a figyelmet, vagy megvetnétek..?
2014. jan. 18. 14:26
 1/10 anonim ***** válasza:
26%
Az semmi! Nálunk a tanár szokta elsírni magát az órán.
2014. jan. 18. 14:27
 2/10 anonim ***** válasza:
71%

beszélnék vele négyszemközt és megkérdezném, mi a gondja.

de mivel hála istennek csak dísznek tartom a tanári diplomám, ezért nem fogok ilyen helyzetbe kerülni

2014. jan. 18. 14:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez attól is függ, hogy melyik diák sírta el magát és milyen okból.
2014. jan. 18. 14:33
 4/10 A kérdező kommentje:

1. :)

3. Hogy érted azt, hogy melyik diák?:) Ha nem tudja az okát a tanár, csak max. találgat?

Köszönöm az eddigi válaszokat.

2014. jan. 18. 14:35
 5/10 A kérdező kommentje:

Még egy kérdés. :)

Szólnátok róla valakinek? Pl. osztályfőnök, másik tanár, szülő(fogadó órán)?

2014. jan. 18. 14:36
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, milyen sulira gondolsz. Ha általános, akkor négyszemközt beszélnék vele, esetleg a szüleivel is, ha középsuli, akkor csak megkérdezném, hogy minden rendben van e, esetleg kell e segítség (pl. családi probléma esetén, vagy ha a sulival van valami gond stb.), ha meg fősuli, akkor értelemszerűen nem nyaggatnám.
2014. jan. 18. 14:37
 7/10 A kérdező kommentje:

Középiskolára gondolok (gimnázium).

Köszönöm a választ!

2014. jan. 18. 14:48
 8/10 anonim ***** válasza:
50%
kérdezd meg,de mond hogy nem muszáj elmondania
2014. jan. 18. 14:50
 9/10 A kérdező kommentje:

kérdezd meg,de mond hogy nem muszáj elmondania

Én vagyok a diák.:)

Talán túlpörgöm a témát, de azóta rosszul érzem magam az óráin. A "rosszul érzem magamat" arra értem, hogy mivel ez ennyiben maradt, megkérdezte még óra után, hogy mi volt ez, de akkor nem tudtam semmit kinyögni, így utána nem firtatta. Így viszont elég hülyén veszi ki magát az egész, bár lehet már el is felejtette és csak tényleg én gondolkodom még rajta. :)

2014. jan. 18. 14:56
 10/10 Kini :)) ***** válasza:
A kérdés, hogy miért sírja el magát. Nalunk volt egy gyerek, aki állandóan a jegyek miatt sírt ( igen, még 7. - ben is) De vele senki nem foglalkozott, max néha odaszóltak egy - egy szót, hogy "majd kijavítod" vagy " minden jó lesz" stb :-) En amúgy semmikeppen nem ítélném el, aki néha elsírja magát. Inkább sajnálnám, és aggódnék érte :-)
2014. jan. 18. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!