én ezt már nem értem. Esetleg más?
Bocs,de mégis miért ölelgeted a férfitanárod , meg fogadsz el tőle olyan ajándékot,amit a szerelmesek szoktak adni egymásnak (rózsa).... ?
Szánalmas. Látszik,hogy közelről nyalsz a tanárnak,és még neked áll feljebb,ha ez a viselkedés a többieknek nem tetszik.
NEM ÉN ÖLELGETEM HANEM A CSAJ!!!
és szerintem 1 csoki és virág még nem szánalmas...
Hát nem szép dolog amit a lány csinál, de amit te az sem normális. Engem nem érdekelne, ha lenne egy ilyen osztálytársam, mert ilyen vagyok. Nekem semmi közöm hozzá, hogy más mit csinál, nincs jogom emiatt bántani, meg hát alapból tényleg nen érdekel ki mit csinál. Viszont az emberek nagyon nagy többsége nem ilyen.
A másik pedig, hogy biztos vagy te abban, hogy féltékeny rád? Mármint gondolkozz el, hogy mégis mire. Mit értél el? Vagy ha úgy érted, hogy arra féltékeny, hogy milyen jóban vagy a tanárral, akkor én elsőre inkább azt gondolnám, hogy te érted félre. Ahogy fentebb is írtam az osztálytársak többségét zavarja, ha azt látja, hogy egy diák benyal egy tanárnak. Mégha nem is azt teszed, mert annak tűnik
Egyáltalan nem bántásból írom, ha esetleg annak vennéd! Csak szerintem mérges vagy és nen igazán látod tisztán a dolgokat.
De miért nem próbálod a lánnyal megbeszélni? Nem veszíthetsz semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!