Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » én ezt már nem értem. Esetleg...

én ezt már nem értem. Esetleg más?

Figyelt kérdés
3 éve bekerültem abba a suliba ahová most járok. Van 1 tanár, akit nagyon szeretek. Tavaly jött hozzánk 1 csaj, egész jóban voltunk, de most megutált, mert rohadtul féltékeny rám. A tanárral nagyon jóban vagyunk, szülinapra veszünk egymásnak ajándékot, ő rózsát szokott adni. most karira is kaptam tőle csokit.. A csaj meg totál kivan, amikor éppen beszélgettem a tanárommal, odajött, és elkezdte ölelgetni, stb. Persze a hátam mögött megy a szärkavarás, hogy kiskedvenc, és SzoPok az ötösért, meg hogy szeretők vagyunk, ilyesmi.. nagyon sajnálom tényleg a csajt, gyerkemotthonos és szär élete van, de ez nem jogosítja del hogy az enyémet tönkre tegye!! Nekem nincs apám, és úgy szeretem a tanárom mintha az lenne. A többiek nem szólak semmit, sokszor mondják hogy ő is szeret engem, de nem beszélnek ki és nem hordanak el mindenféle KurvÁÁnak! Most sulit szeretnék váltani, vagy magántanuló leszek, nem tudom már elviselni a rengeteg pletykát... Mit csináljak a csajjal? Nagyon sokáig nem foglalkoztam vele, mert tényleg sajnálom, de nálam is betelik 1x a pohár, és tuti megütöm. Mi a véleményetek?

2014. jan. 1. 22:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%

Bocs,de mégis miért ölelgeted a férfitanárod , meg fogadsz el tőle olyan ajándékot,amit a szerelmesek szoktak adni egymásnak (rózsa).... ?

Szánalmas. Látszik,hogy közelről nyalsz a tanárnak,és még neked áll feljebb,ha ez a viselkedés a többieknek nem tetszik.

2014. jan. 1. 22:37
 2/12 A kérdező kommentje:

NEM ÉN ÖLELGETEM HANEM A CSAJ!!!

és szerintem 1 csoki és virág még nem szánalmas...

2014. jan. 1. 22:40
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
' A tanárral nagyon jóban vagyunk, szülinapra veszünk egymásnak ajándékot, ő rózsát szokott adni. most karira is kaptam tőle csokit ' ! Mi sem szeretjük az ilyen diákokat,akik orrvérzésig nyalnak...
2014. jan. 1. 22:53
 4/12 anonim ***** válasza:
64%
Stréberk urva vagy.
2014. jan. 1. 23:04
 5/12 anonim ***** válasza:

Hát nem szép dolog amit a lány csinál, de amit te az sem normális. Engem nem érdekelne, ha lenne egy ilyen osztálytársam, mert ilyen vagyok. Nekem semmi közöm hozzá, hogy más mit csinál, nincs jogom emiatt bántani, meg hát alapból tényleg nen érdekel ki mit csinál. Viszont az emberek nagyon nagy többsége nem ilyen.

A másik pedig, hogy biztos vagy te abban, hogy féltékeny rád? Mármint gondolkozz el, hogy mégis mire. Mit értél el? Vagy ha úgy érted, hogy arra féltékeny, hogy milyen jóban vagy a tanárral, akkor én elsőre inkább azt gondolnám, hogy te érted félre. Ahogy fentebb is írtam az osztálytársak többségét zavarja, ha azt látja, hogy egy diák benyal egy tanárnak. Mégha nem is azt teszed, mert annak tűnik

Egyáltalan nem bántásból írom, ha esetleg annak vennéd! Csak szerintem mérges vagy és nen igazán látod tisztán a dolgokat.

De miért nem próbálod a lánnyal megbeszélni? Nem veszíthetsz semmit!

2014. jan. 1. 23:29
 6/12 anonim ***** válasza:
Miért nem mondod el neki ugyan ezt, mint most nekünk? Egyszerűen állj elé, hogy beszélni akarsz vele, és mondd el neki, hogy azért viselkedsz így a tanárral, mert nem volt apád és a tanárodra úgymond apaként tekintesz. Így talán ő is felfogja.
2014. jan. 2. 04:19
 7/12 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok ti? Amúgy nem létezik, hogy egy normális osztályban csak az új csaj beszél ki téged a hátad mögött ha ilyeneket csinálsz, én megmondom őszintén, még én is poénkodnék rajtad a haverjaimmal ha ez nálunk menne.
2014. jan. 2. 11:53
 8/12 anonim ***** válasza:
A női féltékenység... Titokban beszélj a tanárral, hogy ne tudja a csajszi, és akkor nem lesz belőle balhé. Semmi köze hozzá.
2014. jan. 2. 14:11
 9/12 anonim ***** válasza:
Homik vagytok....... ennyi!
2014. jan. 2. 17:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Neki szülei nincsenek,te idióta..
2014. jan. 2. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!