Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » én ezt már nem értem. Esetleg...

én ezt már nem értem. Esetleg más?

Figyelt kérdés
3 éve bekerültem abba a suliba ahová most járok. Van 1 tanár, akit nagyon szeretek. Tavaly jött hozzánk 1 csaj, egész jóban voltunk, de most megutált, mert rohadtul féltékeny rám. A tanárral nagyon jóban vagyunk, szülinapra veszünk egymásnak ajándékot, ő rózsát szokott adni. most karira is kaptam tőle csokit.. A csaj meg totál kivan, amikor éppen beszélgettem a tanárommal, odajött, és elkezdte ölelgetni, stb. Persze a hátam mögött megy a szärkavarás, hogy kiskedvenc, és SzoPok az ötösért, meg hogy szeretők vagyunk, ilyesmi.. nagyon sajnálom tényleg a csajt, gyerkemotthonos és szär élete van, de ez nem jogosítja del hogy az enyémet tönkre tegye!! Nekem nincs apám, és úgy szeretem a tanárom mintha az lenne. A többiek nem szólak semmit, sokszor mondják hogy ő is szeret engem, de nem beszélnek ki és nem hordanak el mindenféle KurvÁÁnak! Most sulit szeretnék váltani, vagy magántanuló leszek, nem tudom már elviselni a rengeteg pletykát... Mit csináljak a csajjal? Nagyon sokáig nem foglalkoztam vele, mert tényleg sajnálom, de nálam is betelik 1x a pohár, és tuti megütöm. Mi a véleményetek?

2014. jan. 1. 22:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Esetleg te! Rózsa... Hmmm...
2014. jan. 2. 19:11
 12/12 Leninszobor válasza:
Bukj meg mindig, hogy a közelében maradhass, látszik, hogy gerjedtek egymásra. A csaj hamarabb el fog ballagni és akkor csak a Tied lesz a tanár. Bármit mondasz, ebbőld ugás lesz (;
2014. dec. 26. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!