Van olyan, akit bántalmaznak a suliban?
még általánosban,alsó tagozatban volt,hogy én voltam majdnem áldozat egy rövid időre,rám szállt 2 roma gyerek,mert nem engedtem a terroruknak.
édesapám mondta,hogy hívjam ki az egyiket bunyózni suli után délután.
így is lett,ott voltak a megbeszélt időpontban,faterom odaugrott,elkapta és úgy megverte a főkolompost,hogy behugyozott.
persze ők is készültek a legrosszabbra,ott volt egy faterommal kb 1 idős nagybátty,ő is be lett fenyítve és végül meghívta a fatert egy sörre csak,hogy ne bántsa,mert felismerte,hogy vele nem lehet tréfálni.
Üdv!
Olvassátok el ezt végig! Fiatalok és tanárok is nyilatkoznak, ill. tapasztalatukat osztják meg:
nézzétek meg AZ OSZTÁLY című filmet/youtube/, pont erről a témáról szól, előző nap láttam, megtörtént esetet dolgoz fel, szomorú a vége :( de sajnos ez a nagy büdös helyzet.
Az oszt. társaimtól egy cigány több hónapja vett el pénzt többször ezer forintokat vettel el iPon-t és azon telefonálgatott a haverjaival volt 2 oszt társam akit megvert lányt,(volt barátnőjét!!!)és egy fiút 2 hónap után szóltak az igazgatónak a cigány mamája bejött és kérte h ne csapják ki. Végül egy oszt. társam feljelentette. Másnap jöttek a rendőrök kérdezték kivel történt, kik látták meg hasonlók a cigányt 2 napra bevitték(igen a börtönbe 14 éves már büntethető). Most ott tart a dolog h az oszt társaim(érintettek) mennek be(szülővel) jegyzőkönyvet vesznek fel tőlük.Most a c. magántanuló lett a suli így oldotta meg, meg a rendőrséget meg még meglátjuk.
(Ez Általános iskola 7. osztályában történtek)(a c. 8.-as)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!