Miért van az, hogy azok a volt o. társaim, akik ált. Suliban piszkáltak, ŐK nem köszönnek nekem?
Azért, mert idióták Xd
A gyerekkori barátaim vannak így, de valahogy nem tudnak érdekelni.
Felejtsd el őket, vannak fontosabb dolgok is az életben mint idiótákon aggodalmaskodni :)
Hát besz*rás, komolyan! :D Még ők voltak a szemetek, és ők nem köszönnek... :D Nem szoktam foglalkozni velük, csak mikor elmennek mellettem, mintha nem ismernénk egymást, úgy elgondolkozom rajta, hogy vajon miért csinálják PONT ŐK ezt?
Köszönöm mindkettőtök válaszát:)
Most én vagyok a hülye, vagy mindenki más, aki ide kommentelt? Miért köszönnének neked? Na most, ha te valakit piszkálsz, aztán ő nem köszön neked, te pedig még minden egyes találkozásnál köszönni fogsz neki? A következő a szitu: ők nagyjából leszarnak téged (nem szép dolog, de téged meg k.rvára nem értelek), te pedig játszod a sértődöttet, és elvárod, hogy köszönjenek neked, holott visszaköszönni úgysem fogsz. Valószínűleg ezt ők is tudják. Nos, ki az a hülye, aki így is köszönget?
Egyébként tök hülyék a városiak... vagy nem is tudom... mások. Nem tudom milyen osztály-, suliközösség van egyes helyeken, de ahová most járok suliba, ott minden helyi (akik abban a városban jártak általánosba), leszarja a volt osztálytársait, nem tud róluk szinte semmit, teljesen közömbösek. Most meg teljesen oda-vissza vannak, hogy itt milyen jó az osztály, az évfolyam, sokkal jobb mint a régi. Pedig csupa üres dologról beszélünk, percekre elcsendesülünk... A régi osztályomban ilyen nem volt. Sokkal jobban szerettem a régieket, nem csak azért, mert össze voltunk szokva. Valahogy azokkal, akikkel nem voltam rosszban, sokkal jobb lett a viszonyom (majdnem mindenki bejáró, ugyan abba a városba, az út csaknem 1 óra), ez a buszozás jót tesz nekünk, én is meglepődtem, de valahogy az újakkal nem tudok ilyen jól ellenni.
Úgyanúgy lenéznek és semmibe vesznek téged mint anno, ezen nincs mit csodálkozni.
Én csak attól várok köszönést, ki szívemnek kedves. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!