Miért szeret a matektanárom leégetni az osztály előtt a táblánál?
Figyelt kérdés
Tudja, hogy nem megy valami jól, nem nagyon értem, mégis kihív a táblához néha, hogy én csináljam meg a feladatot, általában persze nem megy egyedül. Meg azt is tudja rólam, hogy ha sok ember előtt kell valamit csinálnom, nagyon határozatlan, és bizonytalan vagyok, szóval még úgy se tudom megcsinálni a feladatokat, mintha egy dolgozatban kéne mondjuk.
Miért hív ki a táblához megcsinálni feladatot, ha tudja, hogy nem megy, és hogy le fogok égni az osztály előtt csak? (Van jópár ember benne, aki okosabb nálam.)
Hívhatná csak azokat ki akikről tudja, hogy értik a dolgot, kevesebb idő is menne el az órájából úgy egy-egy emberrel.
2014. jan. 13. 22:08
11/11 anonim válasza:
Ugyanígy voltam,szóvá is tettem,hogy utálok szerepelni(mert tényleg így van),és engem nem a tábla tesz "valakivé",hanem a sima magyarázat..bár az se nagyon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!