Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nagyon hiányzik a régi osztály...

Nagyon hiányzik a régi osztályom. (? ) Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Bocsánat hosszú lesz, de légyszíves olvassátok el!

Egy általános iskolába jártam. Az osztályban amolyan "klikkek" voltak akik sokszor veszekedtek. 7. be a szüleim bementek a suliba mert volt egy kiállhatatlan gyerek akivel szinte minden nap volt valamilyen konfliktusom. A nyolcadik osztály első féléve elég húzós volt a felvéfeli miatt de a második nagyon jó volt. A tanárok nagyon nem szerettek minket mert a második félévbe már nem számítottak a jegyek így elég rosszak voltunk. De akkor is az nagyon jó volt pl. nem mentünk ki szünetbe hanem lementünk az iskolaorvosi váróba (orvos nem volt ott) és üvegeztünk, meg hülyültünk, ha jött a tanár akkor meg futottunk :D. Az osztálykirándulás hihetetlen volt pl. bevittünk egy csomó édességet meg üdítőt a mekibe vettünk egy 400-as menüt azt ott ettünk, két fiú osztálytársam véletlenül bement a női mosdóba erre jött két nagydarab security akik kivitték onnan őket :DD. A buszon felelsz vagy merszeztünk... ami nagyon jó volt. Aztán elmentünk egy fürdőbe ami roppant hideg volt de hülyéskedtünk ott is. A ballagáson azt hittem nem lesz párom de végül egy nagyon szép lánnyal voltam. És még okdalakat lehetne írni. Sok haverom, barátom volt akik közül most kettővel tartom a kapcsolatot.:/ A nyáron egyszer találkozott kb a fél osztály, többször is akartunk de nem jött össze.

A továbbtanulás úgy sikerült, hogy sok suliba mentünk (szétment az osztály), egy suliba 1,2,3,4,5 gyerek ment az osztályunkból. Tehát egy olyan 10 különböző iskolába. Volt aki a megye legjobb gimnáziumába volt aki az egyik legrosszabb szakmunkásba. Én a szüleimnek "hála" egy szakközépbe jöttem. A tanárokkal nincs baj, jófejek, a jegyeim egész jók. Az osztály viszont nagyon rossz. 30 ból 20 bukott. Össz-vissz 3 ember van akivel el lehet beszélgetni mert viszonylag normális de egyik se nagy haverom (lehet, hogy az egyik elmegy másik suliba mert bukni fog félévkor) szóval csak kettő lesz. Az egyik egy nagyon csendes visszahúzódó szóval gyakorlatilag egy van. A másik osztályba volt minimum 5. Olyan rossz hallani, olvasni a facebookon, hogy mindenkinek milyen űberszuper osztálya van, nekem meg sz..r. Van aki utál az osztályba mert tanulok, meg figyelek ahelyett, hogy piálnék meg cigiznék. Az iskoláváltás már eszembe jutott de 1, a szüleim nem engedik 2, az iskolán belül szakot se tudnék váltani a túljelentkezés miatt, ebből az iskolából meg csak hasonlóba tudnék átmenni jobba nem nagyon. Szóval mit tegyek? Nagyon hiányoznak a volt osztálytársaim. Előre is köszi! 14/f

2013. dec. 8. 16:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát nah..

nehéz kérdés :S

tudom, hogy mit érzel.. De te is, hogy én mit, szóval nem kell regélnem erről (velem beszélsz priviben)

Próbálj meg nyitni más tevékenység fele.

Én suliban már réges rég feladtam a barátkeresésrt, sulin kívül próbálok, kisebb nagyobb sikerekkel..

2013. dec. 8. 20:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Barátokat folyamatosan keresek több kevesebb sikerrel, de a régi osztálytársak sajnos ugyanúgy hiányoznak. Iskolában már én is feladtam mert reménytelen. Jöhetnek még válaszok!
2013. dec. 8. 20:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez a megoldás. Sulin kívül kell ismerkedni. Ha belegondolsz, az ember nem lehet mindenkivel jóban, és mindenkinek a barátja. A barátot meg kell találni a sok közül, és senki sem garantálja, hogy az a barát a 30 random emberből összeállított osztályodban lesz..

Az én igaz barátaim nem az osztályomban vannak. Ezt tanácsolnám neked is, hidd el, úgy jobban túlélhető, ha tudod, hogy mások várnak sulin kívül. Az általános iskolai ballagás után én is ezt a tipikus ballagási gyászt éreztem, de hát az idő telik. Attól, hogy siránkozol, hogy hiányoznak, nem mehetsz vissza általánosba... Az élet megy tovább. Mindig lesz jobb és másabb, én élveztem eddig minden változást. :D

11. osztályos vagyok egyébként.

2013. dec. 9. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!