Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek ezt miért csinálják?

Szerintetek ezt miért csinálják?

Figyelt kérdés

Tehát,az osztálytársaimról szólna a kérdés.Van 4 osztálytársam,akik elég gyakran néznek.

Mind lányok,és én is lány vagyok.16 éves vagyok.A helyzetet valahogy úgy képzeljétek el,hogy látom,hogy az egyikőjük elkezd nézni,egy kicsit néz,aztán szól egy másiknak,az is elkezd nézni.Ma még a harmadik is elkezdett.De néha még nevetnek is mellé,míg szólnak a másiknak.Vagy suttognak utána,miután néztek,és akkor még vagy visszanéznek,vagy nem.De ha igen,akkor is egy csak egy pillanatra.Ma az az egyik órán történt,a nap vége fele.Egy másik órán megint volt ilyesmi,de ott valami olyan volt,hogy mikor odanéztem,akkor is mintha az egyikőjük engem nézett volna,aztán a barátnőjéhez fordult,meg mintha "mutatni" akarta volna neki,hogy mi a röhögése tárgya.A barátnője meg egy kicsit nevetett,de mivel pont ránéztem,elfordult.(Megjegyzés:ekkor lehet a hasamat nézték,vagy ilyesmi,de ne kérdezzétek miért.onnan gondolom,mert mintha az egyik csaj úgy mutogatott volna a másiknak)

Ez csak 2 példa a sok közül.

Ilyenkor én vagy rájuk nézek kicsit több ideig,vagy arrébb nézek,vagy van,hogy inkább oda se nézek.

Szerintem nem vagyok furcsa kinézetű.Már arra is gondoltam,hogy azért néznek,mert viccesen nézek,ki vagy valahogy vicces vagyok.Bár mások meg nem röhögnek.

A 2 másik véglet szintén eszembe jutott:vagy csúnya vagyok,vagy szép.

:/ A frász tudja.A ruháim közül van elegánsabb is,meg hétköznapibb is,de szerintem nekik oly mindegy,mi van rajtam.Ma egy egyszerű felső volt rajtam,egyszerű nadrággal.

(Bár a másik osztálytársam meg volt,hogy azért nézett egy kicsit,mert valaki felhívta a figyelmét a jó csizmámra.Szóval már nem tudom mire gondoljak).

Vagy,ilyenkor rájuk se nézzek?

2013. dec. 19. 15:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Menj oda hozzájuk,amikor mutogatnak rád és kinevetnek,és kérdezd meg,hogy min nevetnek.

Gerincetelen kis primadonna pics* az összes..

Ha pedig azt mondják,hogy semmi és,hogy nem rajtad nevettek,hanem máson akkor pofozd fel őket egyesivel azt majd helyre áll az a borsónyi kis agyacskájuk.

2013. dec. 19. 15:34
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod! :))

Annyira rosszul amúgy nem néznek ki,de nem is annyira extrák.

Szóval nem "divatcicák".

2013. dec. 19. 15:43
 3/3 anonim ***** válasza:

attól még lehet kevés eszük, de nehogy felpofozd őket, abból csak neked lehet bajod.

Lehet, hogy az szórakoztatja őket, hogy rájuk figyelsz és olyan primitívek, hogy ez mulattatja őket. :/ Úgy tűnik, nekik ez egy jó kis játék.

2013. dec. 19. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!