Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak, ha sokan rám...

Mit csináljak, ha sokan rám szálltak?

Figyelt kérdés

Szal én tettem fel ezt a kérdést is:---->Kaphatok intőt,mert beszóltam valakinek?

Most nem is az a lényeg,h mi történt az idő alatt...Csak az h volt aki azPártomat fogta a többiek meg a r****cokét.De egy csaj (Vivi) velem VOLT átment a hülyékhez és ők is utàlták.Ja Tőlunk azert ment el mert tégla volt.Meg én kicsit bunko voltam.Meg ő kiakart turni mert h ellopom a BFFjét.Aztán sajnáltatja magát es bejelentette elmegy a suliból.Aztán az egyik hülye elkezdte mondogatni h miattam megy el.De asszem a csaj kezdte mondogatni.és mindenki engem okol és olyanokat mond h köszszépen meg ilyenek.Meg elég sz@r h mindwnki őt védi.És holnap lehet bekop es megint én leszek a hibás.Azt szép mert kapok intőt a hulye miatt.

Szerintetek mit tegyek?

2013. dec. 17. 18:16
 1/3 anonim ***** válasza:
De örülnék ha ekkora problémáim lennének... :D
2013. dec. 17. 18:21
 2/3 anonim ***** válasza:
De felesleges beszólogatni...jobb szórakozásod nem volt?Most látod mibe keveredtél??
2013. dec. 17. 18:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Mondjuk az en az eddig szolokkal nem ertek egyet. Bocs,de az Vivi 1 hulye kis szekalasert elmenne?? Na az ilyen ?k*csög embereket nem ertem
2013. dec. 17. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!