Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért szeretnek sokan meztelen...

Miért szeretnek sokan meztelenül aludni? Mi a jó abban?

Figyelt kérdés

2013. dec. 17. 08:06
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
Én el sem tudnám képzelni. Tekintsünk el attól, hogy meg is fagynék, de még nyáron sem tudnék meztelenül aludni, nekem valahogy fura...
2013. dec. 17. 08:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Nyáron ha meleg van, meztelenül alszom, mert úgy kényelmes és felesleges is bármit felhúzni. De persze ilyenkor nem, mert hideg van.
2013. dec. 17. 08:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én például állandóan forgolódom. Pizsamában, na meg pláne hálóingben rendszeresen arra ébredek, hogy úgy magamra tekertem, hogy fulladok. Már gondolkoztam azon, hogy valami kezeslábas kéne vagy nem is tudom, mi. De igazából meztelenül a legegyszerűbb.

Egy időben azért is csináltam, mert rájöttem, hogy a prűd szüleim szörnyű nevelést adtak, és egyszerűen rosszul, kényelmetlenül érzem magam meztelenül. Ez pedig a szexuális életemre is rányomta a bélyegét. Szóval elkezdtem magam szoktatni ahhoz, hogy szeressek meztelen lenni. Ehhez pedig az első lépcsőfok az, ha az ember meztelenül alszik :)

Most már egyébként jó időben otthon napközben is elvagyunk meztelenül a párommal, de ilyenkor télen persze nem fogjuk csak emiatt indokolatlanul felfűteni a lakást. Az ágyban viszont jó összebújni a vastag takaró alatt mindenféle pizsama nélkül :)

2013. dec. 17. 09:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is azért alszom - évszaktól függetlenül - meztelenül, mert nem szeretem, ha rám tekeredik a pizsama/póló/hálóing; no, meg nem bírom a meleget sem. Ilyenkor, téli időszakban kellemesebben, pihentetőbben is tudok aludni a 18 fokban. :)

...kb. 10 éve alszom így. Nekem (és a férjemnek, aki bár alsónadrágban alszik) ez természetes, de a hálószobán kívül kizárólag ruhában mutatkozom! :D

2013. dec. 17. 10:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én elég régóta meztelenül alszom. Sokkal kényelmesebb és jobb, mint bármilyen ruhában :)
2013. dec. 17. 11:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért a ruhában alvásban mi olyan jó?:)

A ruhát arra találták fel hogy eltakarjon bizonyos testrészeket és melegítsen. Viszont én nekem éjszaka nincs ki elől rejtegetnem egyik testrészemet se és a hőmérséklettel sincs bajom főleg a jó meleg paplanom alatt. Egyéb okok még hogy miért jó meztelenül aludni: kényelmesebb, természetesebb és ha van melletted valaki akkor alap hogy ruha nélkül megy a banzai és utána meg kinek van még kedve kikelni az ágyból felöltözni éjszaka közepén?:)

2013. dec. 17. 13:27
 7/8 anonim válasza:
100%
Én maximum bugyit veszek fel alváshoz, mikor menstruálok, de egyébként meztelenül alszok, mert így kényelmes. Télen is, csak 2 takaróval. De inkább 2 takaróval takarózok, minthogy ruhában aludjak a hideg miatt. Ez így jó.
2013. dec. 18. 11:25
 8/8 julcsyka89 válasza:
Én is szoktam néha így aludni, és még jó is. Én meg pólóba meg bugyiba alszom, évszaktól független.
2018. ápr. 25. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!