Nem bír a föci tanárom. Szerintetek mit csináljak?
De irigylem a problémádat... Figyelj, beszélj vele. Természetesen csak finoman, tisztelettel, pl. így:
"Tanár úr/Tanárnő, úgy vettem észre, mintha haragudni tetszene rám. Jogosan gondolok ilyet?"
rendben, köszönöm :)
megpróbálom hátha
Figyelj, el hiszem, hogy szarul esik, de hidd el, hogy lesznek még az életben olyan emberek, akik nem fognak bírni. Lesz olyan, hogy ok nélkül, mert nem vagy/leszel nekik egyszerűen szimpatikus. Ezzel nem tudsz mit kezdeni. Tudod nem baj az, ha nem mindenki szeret.
Nálunk is volt ilyen tanár, és tudod mikor hagyta abba az osztálytársam szivatását? Amikor látta, hogy túl lépett rajta, teljesít, de nem érdekli a hülyeségei.
Természetesen a tanárról is megvan a véleményem, és ilyet szerintem egy normális tanár nem csinál, de az egyetlen amit tehetsz, az az, hogy nem foglalkozol vele.
Természetesen ha neked a föci beleszámít majd a tovább tanulásodba (nem tudom hányadikos vagy), vagy ha elkezd megalázni is, akkor szólhatsz az ofődnek/szüleidnek, de amíg nem, addig nem érdemes, mert csak jobban fog cseszegetni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!