Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nem bír a föci tanárom....

Nem bír a föci tanárom. Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ahogy észrevettem a föci tanárom nem igazán bír engem. Pedig már több éve tanít és eddig tökre rendes volt velem, de mostmár földrajzot is tanít nekem és tök bunkó lett. Mikor felelés van mindig engem is feleltet, de az még nem is akkora baj. Inkább az, hogy a többiektől tök könnyű dolgokat kérdez, tőlem meg olyanokat ami nincs is benne a tankönyvbe. Egyszer mondtam is neki, hogy az nincs benne, de azt mondta, hogy tudja, de ő most ezt szeretné tudni. Hát megmondom őszintén kicsit ledermedtem akkor. Rajtam kívül még 5-6 emberrel is ezt csinája, meg más osztályból is panaszkodnak rá. Jó vagyok föciből, de mindig lerontja ezekkel a jegyeimet és 3-as leszek. Szerintetek mit csináljak???

2013. dec. 16. 23:03
 1/5 anonim válasza:
93%

De irigylem a problémádat... Figyelj, beszélj vele. Természetesen csak finoman, tisztelettel, pl. így:

"Tanár úr/Tanárnő, úgy vettem észre, mintha haragudni tetszene rám. Jogosan gondolok ilyet?"

2013. dec. 16. 23:25
 2/5 A kérdező kommentje:

rendben, köszönöm :)

megpróbálom hátha

2013. dec. 17. 15:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, el hiszem, hogy szarul esik, de hidd el, hogy lesznek még az életben olyan emberek, akik nem fognak bírni. Lesz olyan, hogy ok nélkül, mert nem vagy/leszel nekik egyszerűen szimpatikus. Ezzel nem tudsz mit kezdeni. Tudod nem baj az, ha nem mindenki szeret.

Nálunk is volt ilyen tanár, és tudod mikor hagyta abba az osztálytársam szivatását? Amikor látta, hogy túl lépett rajta, teljesít, de nem érdekli a hülyeségei.

Természetesen a tanárról is megvan a véleményem, és ilyet szerintem egy normális tanár nem csinál, de az egyetlen amit tehetsz, az az, hogy nem foglalkozol vele.

Természetesen ha neked a föci beleszámít majd a tovább tanulásodba (nem tudom hányadikos vagy), vagy ha elkezd megalázni is, akkor szólhatsz az ofődnek/szüleidnek, de amíg nem, addig nem érdemes, mert csak jobban fog cseszegetni..

2013. dec. 17. 21:16
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
válts iskolát. nálunk is van ilyen föci-biológia tanár, aki ha addig él is a nem szimpatikus diákot megbuktatja, mégcsak esélyt sem ad neki javító jegyet szerezni. Mindkét gyerekem nem szimpatikus neki. Talán nem vagyok nyalizós tipusú anyuka. azért.
2013. dec. 29. 06:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Na mi lett?
2017. okt. 15. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!