Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak ha az osztályból...

Mit csináljak ha az osztályból minden barátomat kezdem elvesziteni?

Figyelt kérdés
Velem van baj vagy mindig ő miattuk. Már nagyon rosszul vagyok. Nem rég is eléggé rosz dolgokat vágtak a fejemhez!
2013. dec. 16. 16:05
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Gondolkozz el azokon a rossz dolgokon amiket mondtak és változtass rajta, valami oka mindig van annak, ha valakit elhagynak a barátok.
2013. dec. 16. 16:08
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Most vagy akkor te is úgy jársz,mint én,hogy szemét "barátaid" vannak,akik csak akkor voltak veled,amikor jó volt minden.. vagy pedig hibáztál valahol.De ők is hibáztak,azt soha ne feledd el!

Egyet tarts meg amúgy,akit érdemesnek és megbízhatónak tartassz arra,hogy ő legyen a legjobb barátod!

Nekem is ezt kellett volna csinálni,és majdnem sikerült is,csak én benne is csalódtam..

2013. dec. 16. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!