Mi tegyek, hogy abbahagyják?
Van egy-két srác az osztályomban, akik folyton beszólogatnak. Másoknak is, csak én általában túl komolyan veszem, és emiatt méginkább csinálják. Már kezd egy kicsit elfajulni a helyzet, az utóbbi időben tényleg nagyon kezdenek zavarni. Mondanak egy megjegyzést, és a fiúk úgy általánosságban röhögnek rajta, én meg nem tudok mit visszaszólni, csak látják rajtam hogy bánt. Nem szeretném ezt folytatni az elkövetkezendő két évben, mit tegyek?
16/l
Megfogod a bézbózutütőt, suhintasz egyet-kettőt, esetleg hármat az arcocskájuk előtt vele, aztán amikor látod rajtuk, hogy megijedtek, szépen odaállsz 5 centivel szembe vele, és túlvilági robotohangon beleüvöltesz a fejébe, hogy "NA, MOST POFÁZZÁL JÓSKA GYEREK!!!".... Ha kérdezi valamilyen tanár, hogy mi történt, akkor "Há m-m-mi-mit mondott ez a mocskos gyerek?"
Jótanács: A bézbózütőt a hátadon tartsd és ninja gollem ruhában közlekedj!
Hidd el, ezután senki nem mer majd beszólni neked! :)
Remélem tudtam segíteni!
Üdv,
Akkor leírok egy történetet:
Volt egy "érdekes" osztálytársam, aki lány. Cikizték nem igazán akarták elfogadni, mert elvileg csúnya volt, meg büdös meg leprás stb. Én személy szerint jó fejnek tartottam őt, bár nem igazán foglalkoztam vele. Ahogy teltek az évek úgy változott ez a lány is. Valaki szerint pozitív irányba, valaki szerint ugyan olyan szar, mint volt. De én, mivel nem vagyok elfogult, láttam, hogy igen is pozitív irányba fejlődik a csaj. Jobban is nézett ki, talán okosabb is lett. De még így se fogatták el teljesen. Jött 8.-ik év vége, mindenki a maga útjára. Én és ő véletlenül ugyan abba az iskolába kerültünk. És ahogy észre vettem ő a legnépszerűbb csaj a suliban. :)
Történet lényege szerintem:
Az embernek fejlődnie kell minden tekintetben. Első sorban belül, de kivül is, mert a Férfi szeret csak a látszatra adni, sajnos. (Bár remélem én kivétel vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!