Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért vannak ilyen igénytelen...

Miért vannak ilyen igénytelen emberek? Érthetetlen számomra.

Figyelt kérdés
Tehát a gimnáziumban, ahova járok, 15-19 éves diákok járnak. Mind normálisnak, igényesnek, intelligensnek tűnnek, vagy legalábbis nagyjából. Ennek ellenére ahányszor elmegyek valamelyik mosdóba, azzal kell szembesülnöm, hogy a lányok összekenik a csempét hadd ne írjam le mivel, a betétes/tamponos papírt a kuka MELLÉ dobják. Nem értem, ha már arra a mozdulatra képes, hogy ledobja a szemetet, miért nem tudja a tőle karnyújtásnyira levő kukába dobni??? Vagy ez csak számomra alapvető? És akkor még jó, ha a használat betét meg tampont legalább nem a földre dobják, mert az is előfordul... Meg az is, hogy összekenik a csempét... Mikor végignézek az iskolámba járó lányokon, elképzelésem sincs ki lehet köztük ilyen igénytelen a saját környezetére. Ők otthon is ezt csinálják?? Miért lehet ez??

2013. dec. 6. 21:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

a közös mindig bűnre csábít. jó esetben úgysem derül ki, h melyik kente össze a falat, ki dobta a tampont a földre.

a legocsmányabb, amikor nem húzzák le a wc-t, és ott bűzölög a barnamaci. sajnos még az egyetemen is találkoztam ilyennel... el nem tudom hinni, h valaki ennyire barlanglakó legyen. jóindulattal csak azt feltételezem, h egy ízléstelen poénnak szánta.

most egy irodában dolgozom, csupa kikent kifent magassarkúban billegő multimaca közt (najó, vannak azért magamfajta alteros vonalat képviselő lányok is :), és nem egyszer van szerencsém olyan wc-be benyitni, ahol bizony van pár árulkodó barna csík a fajanszon. minden fülkében van kefe, papír, sőt, még légfrissítő is. de úgy tűnik hogy hiába vannak meg az eszközök, még így is "elfelejtik" használni.

nekem nincsen se Gucci táskám, se tökömtudja milyen 50 ezres parfümöm, de a wc-használat alapjai legalább már mennek...

2013. dec. 8. 14:17
 12/12 anonim ***** válasza:
Mert idióták, nincsenek rendesen megnevelve.... Otthon csak a telefon megy, a szüleik szarják le a gyerek nevelését
2021. márc. 31. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!