Miért vannak ilyen igénytelen emberek? Érthetetlen számomra.
a közös mindig bűnre csábít. jó esetben úgysem derül ki, h melyik kente össze a falat, ki dobta a tampont a földre.
a legocsmányabb, amikor nem húzzák le a wc-t, és ott bűzölög a barnamaci. sajnos még az egyetemen is találkoztam ilyennel... el nem tudom hinni, h valaki ennyire barlanglakó legyen. jóindulattal csak azt feltételezem, h egy ízléstelen poénnak szánta.
most egy irodában dolgozom, csupa kikent kifent magassarkúban billegő multimaca közt (najó, vannak azért magamfajta alteros vonalat képviselő lányok is :), és nem egyszer van szerencsém olyan wc-be benyitni, ahol bizony van pár árulkodó barna csík a fajanszon. minden fülkében van kefe, papír, sőt, még légfrissítő is. de úgy tűnik hogy hiába vannak meg az eszközök, még így is "elfelejtik" használni.
nekem nincsen se Gucci táskám, se tökömtudja milyen 50 ezres parfümöm, de a wc-használat alapjai legalább már mennek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!