Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogy tehet egy tanár ilyet?

Hogy tehet egy tanár ilyet?

Figyelt kérdés
Tudomásomra jutott, hogy 18 éves barátnőmmel lefeküdt a tanárja egy 40 év körüli 2 gyerekes ember. A mai napig nem derült ki a dolog,a felesége sem tud róla. Felháborít, hogy egy ilyen erkölcsű ember taníthat tovább, felmerül bennem kérdés hogy mire ugyan mire neveli a fiatalokat főleg osztály főnökként? Ti elmondanátok a feleségének amit tudtok?
2013. nov. 28. 08:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
28%

Alapesetben tényleg nem attól jó tanár valaki, hogy mit csinál a hálószobában.

De ha ezt a diákjaival teszi, akkor annak már köze van a munkájához. Hiába 18 éves a lány, ő akkor is a tanára, és visszaélt a helyzetével. Nem azért járatja valaki iskolába a gyerekét, hogy ott a tanárok szexuális ajánlatokkal ostromolják.

Ettől függetlenül nem mondanám el senkinek sem. Kivéve ha valahogy kényszerítette a barátnődet, vagy megzsarolta, pl. hogy megbuktatja, stb.

A barátnődnek kell eldöntenie, hogy akar-e szólni valakinek, de nem a feleségnek, hanem az iskolaigazgatónak kell szólni ilyen esetben.

2013. nov. 28. 09:33
 12/18 A kérdező kommentje:
Ki a bánat mondta hogy a hálószobájába tette az iskolába történt a dolog.
2013. nov. 28. 10:46
 13/18 A kérdező kommentje:
Szerintem meg egy gyáva ember mert nem vállalja a felelősséget a tettei után.
2013. nov. 28. 10:48
 14/18 anonim ***** válasza:

Ne értsd félre, én is elítélem a tanárt, DE:

- "gyáva" Miért, szerinted mit kéne csinálnia? Álljon oda az igazgató elé, hogy "Megdugtam az egyik diákomat, rúgjál már ki", aztán a felesége elé, hogy "Megdugtam az egyik diákomat, hagyjál el"? A barátnődnek kéne bátornak lennie, ha le akarja buktatni, hogy nyilvánosságra hozza az ügyet. Ha úgy döntött, hogy nem akarja, az az ő dolga.

- vicces, ahogy mentegeted a barátnődet, mintha semmi köze nem lett volna az egészhez, de az igazság az, hogy aki az iskolában qratja meg magát a családos tanárával, az egy agyatlan buta rbnc.

Megérdemelték egymást, Te meg jobb, ha kimaradsz belőle.

2013. nov. 28. 12:36
 15/18 anonim ***** válasza:

#14: azért tegyük hozzá, ha azok után, hogy a barátnő is aktívan benne volt abban a dugásban, képes kirúgatni, vagy bemocskolni a tanárt, akkor az a csaj egy mocskos féreg.

#11: ez egy beleegyezésen alapuló szexuális kapcsolat volt, ami nem egyenlő a "szexuális ajánlatokkal való ostromlással".

2013. nov. 28. 13:08
 16/18 anonim ***** válasza:

Simon B.:

A válaszom második felében leírtam, hogy mi a véleményem a szegény, naiv, becsapott lányról, de jogos, egy ilyen húzással tényleg feltenné a koronát az eddigi teljesítményére.

(#14)

2013. nov. 28. 13:16
 17/18 anonim ***** válasza:

14: Honnan tudod, hogy beleegyezéssel történt? És nem kihasználta?

Egyébként akár beleegyezett, akár nem, szerintem nem helyes, hogy egy tanár a diákjai között keres szeretőt. A szerető úgy egyébként sem, de ez még egy fokkal rosszabb.

Kérdező: a hálószobát meg gondolom mások is átvitt értelemben írták, a szexuális életre értve, nem úgy, hogy konkrétan ott történt meg a dolog.

2013. nov. 28. 15:41
 18/18 anonim ***** válasza:

17: miért zárná ki egymást a beleegyezés és a kihasználás? Ezt nem értem. A kis ribi belement, a tanár meg kihasználta, hogy van egy ilyen hp tanítványa, ennyi. Ha úgy érted a kihasználást, hogy erőszak történt, akkor szerintem rosszul értetted a kérdezőt.

"Sajnos elég naiv a barátnőm és ő ezt kihasználta."

2013. nov. 29. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!