Hogy tehet egy tanár ilyet?
Alapesetben tényleg nem attól jó tanár valaki, hogy mit csinál a hálószobában.
De ha ezt a diákjaival teszi, akkor annak már köze van a munkájához. Hiába 18 éves a lány, ő akkor is a tanára, és visszaélt a helyzetével. Nem azért járatja valaki iskolába a gyerekét, hogy ott a tanárok szexuális ajánlatokkal ostromolják.
Ettől függetlenül nem mondanám el senkinek sem. Kivéve ha valahogy kényszerítette a barátnődet, vagy megzsarolta, pl. hogy megbuktatja, stb.
A barátnődnek kell eldöntenie, hogy akar-e szólni valakinek, de nem a feleségnek, hanem az iskolaigazgatónak kell szólni ilyen esetben.
Ne értsd félre, én is elítélem a tanárt, DE:
- "gyáva" Miért, szerinted mit kéne csinálnia? Álljon oda az igazgató elé, hogy "Megdugtam az egyik diákomat, rúgjál már ki", aztán a felesége elé, hogy "Megdugtam az egyik diákomat, hagyjál el"? A barátnődnek kéne bátornak lennie, ha le akarja buktatni, hogy nyilvánosságra hozza az ügyet. Ha úgy döntött, hogy nem akarja, az az ő dolga.
- vicces, ahogy mentegeted a barátnődet, mintha semmi köze nem lett volna az egészhez, de az igazság az, hogy aki az iskolában qratja meg magát a családos tanárával, az egy agyatlan buta rbnc.
Megérdemelték egymást, Te meg jobb, ha kimaradsz belőle.
#14: azért tegyük hozzá, ha azok után, hogy a barátnő is aktívan benne volt abban a dugásban, képes kirúgatni, vagy bemocskolni a tanárt, akkor az a csaj egy mocskos féreg.
#11: ez egy beleegyezésen alapuló szexuális kapcsolat volt, ami nem egyenlő a "szexuális ajánlatokkal való ostromlással".
Simon B.:
A válaszom második felében leírtam, hogy mi a véleményem a szegény, naiv, becsapott lányról, de jogos, egy ilyen húzással tényleg feltenné a koronát az eddigi teljesítményére.
(#14)
14: Honnan tudod, hogy beleegyezéssel történt? És nem kihasználta?
Egyébként akár beleegyezett, akár nem, szerintem nem helyes, hogy egy tanár a diákjai között keres szeretőt. A szerető úgy egyébként sem, de ez még egy fokkal rosszabb.
Kérdező: a hálószobát meg gondolom mások is átvitt értelemben írták, a szexuális életre értve, nem úgy, hogy konkrétan ott történt meg a dolog.
17: miért zárná ki egymást a beleegyezés és a kihasználás? Ezt nem értem. A kis ribi belement, a tanár meg kihasználta, hogy van egy ilyen hp tanítványa, ennyi. Ha úgy érted a kihasználást, hogy erőszak történt, akkor szerintem rosszul értetted a kérdezőt.
"Sajnos elég naiv a barátnőm és ő ezt kihasználta."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!