Egy tanár tehet azért különbséget a hallgatók közt, hogy ki melyik könyvet veszi meg? Részletek lent.
SE-re jelentkeztem,fel is vettek dietetikus szakra. :) Nézegetem az egyik tantárgy követelményeit(Anatómia)s van felsorolva 6-7 atlasz hogy abból elvileg bármelyik jó,de az egyik használtam is 20,újonnan meg 40.De a felsorolt könyvek közt az egyik "csak" 6ezer újonnan. Az anatómia tanár éreztetheti a diákkal azt hogy te megvetted a drága 30ezres könyvet,te meg csak a "gagyi"6ezreset? Mit gondoltok elég lehet a 6ezres is?
Ez a 40ezres: [link]
Ez a másik: [link] Köszönöm hogy elolvastatok:)
Le sem fogják szarni, főleg úgy, hogy nem is kell vinni a könyveket suliba. Azok arra vannak, hogy otthon tanulj belőle.
Sobotta atlasz meg orvosisoknak kell, dietetikusnak halálosan felesleges, szerintem eszedbe se jusson megvenni.
Nem hiszem. Max ha az ő könyve lenne, akkor csinálna ilyent.
Nálunk volt ilyen a tanár elvárta, hogy mindenki megvegye azt a könyvet amit ő írt.
Ki is van emelve, hogy bármelyik.
Sobottát meg Szentágothait ne vegyél, az felesleges, orvosira való.
A többi közül meg azt vedd meg, amelyik a legszimpatikusabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!