Mit tesz / tehet a tanár ha anorexiás a diák?
Mért van kevés olyan tanár aki aggódik és foglalkozik a diákokkal? Nálunk a suliban ált. ilyen tanárok vannak, de sok más iskolában a tanárok nem foglalkoznak a diákokkal.
Mit tehet a tanár ha a diák rákos? hogy támogathatja?
És ha anorexiás mit tehet?
nem sokat, max. szól a szülőnek, a szülő meg leugatja, hogy mit szól bele. Ui. a szülő sara a dolog, neki is látnia kell, hogy baj van a gyerekkel, de nem érdekli.
Nekem egy olyan tanárom nem volt, akivel bizalmas viszonyom lett volna, csak jöttek-mentek, leadták az anyagot de nem foglalkoztak a magánügyekkel.
A rákos eset más, egyedi, ott gondolom, ha tud járni a gyerek órára, akkor a szülővel megvitatják, hogyan legyen a támogatás, esetleg gyerekpszichológus is segíthet, hogyan lenne jó.
saját példámból indultam ki, 43 kg voltam gimiben és 170 cm. Szerinted feltűnt valakinek, ugyan...
Jó tudni, hogy vannak lelkiismeretes védőnők és szakemberek, de őszintén szólva kb. évi kétszer láttunk védőnőt ált.-ban is, amikor jöttek megnézni, hogy tetves-e valaki és ennyi volt.
Köszi a válaszokat, várom még :)
Azért kérdezem mert mindkét esetre van példa a suliban, és sokan beszélgetnek velük meg segítenek nekik és sokan mondják hogy nem nagyon vannak ilyen tanárok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!