Őszintén, nektek ez tetszene, vagy bunkóság lenne?
Van egy lány az osztályban, akivel elég jóba vagyok és múltkor húztunk a mikulásbulira és én pont őt húztam ki. És tudom róla, hogy van egy sünije és egy hörcsöge, valamint szereti(szeretJÜK) a Hollywood Undead-et és a 30 second to Mars-ot. Viszont valamelyik nap kórházba került és ha jól tudom, még nem engedték ki sajnos :( Viszont a mikulásbulit kb. 3 hét múlva tartjuk, szóval reméljük, addigra felgyógyul. És arra gondoltam, hogy a mikuláscsomagjába a csokik közé rakok be neki egy válogatás CD-t, meg egy rajzot, ami úgy fog kinézni a tervek szerint, hogy lerajzolom a sünijét és a hörcsögét ilyen kis orvosos ruhában, hogy ezzel is emlékeztessem hogy örülök, illetve a hörcsöge és a sünije is örülnek, hogy meggyógyult. Viszont lehet, ő jobb szeretne nem emlékezni erre...szerintetek?
15L
Az orvosruha szerintem felesleges, nem jön át egyértelműen, hogy mit akarsz vele "mondani".
Elég, ha csak egy szép képet készítesz róluk - amennyiben tényleg jól tudsz rajzolni, mert különben az jöhet le, hogy nem akartál rá költeni, és gyorsan firkáltál valamit ajándék gyanánt.
Ha úgy látod rajta, hogy nem zavarja az a dolog, amiért kórházban van, akkor szerintem nyugodtan mehet orvosos cuccban.
Én örülnék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!