Mit csináljak, ha az egyik fiú osztálytársam azt állítja, hogy tömöm a mellem, pedig tényleg nem és aki tényleg tömi, annak nem szólnak, pedig tudom. Nem tudom elengedni a fülem mellett! Mit csináljak? ÉS szerintetek ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
2013. szept. 20. 12:53
1/13 anonim válasza:
Semmit.
Esetleg visszakérdeznék, hogy ha ennyire foglalkozik veled, akkor tán szerelmes beléd? Persze mindenki előtt...
2/13 anonim válasza:
mit csináljál ? semmit.
nem hinném h sok köze van az osztálytársaidnak a melledhez. persze ha mindenáron be akarod bizonyatani az ellenkezőjét akkor mutasd meg nekik h nincs igazuk. de mire mennél vele? meg minek?
nem is értem.
3/13 anonim válasza:
Nem veszel fel melltartót, akkor senki nem fogja ezt hinni.
5/13 anonim válasza:
Egyszer meg kell szégyeníteni mindenki előtt, le fog rólad szállni.
6/13 anonim válasza:
Menj fürdőruha felsőben suliba és húzd fel a pólód. Innentől már mondhat bármit, max kiröhögik.
7/13 anonim válasza:
Amit az 1. válaszoló írt, az tökéletes.
8/13 anonim válasza:
Pedig addig fogja mondogatni, amig latja, hogy foglalkoztat a dolog. Akar meg is mutathatod neki a melled, vagy vihetsz 5 tanut, akkor is mondani fogja, mert abbol csak azt latja, hogy lehet teged ezzel huzni.
Talan azt jelenti, hogy erdekled, de lehet, hogy csak unalmaban pecezett ki maganak.
9/13 anonim válasza:
Lehet, hogy inkább te szeretnéd tömni, de egyáltalán nem vagy az esetem, meg nagyon kisfiu is vagy.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, megfogadom a tanácsot és hagyom, nem csinálok semmit. Nem vagyok tudjátok mi, hogy megmutatom neki a mellem, pedig voltak olyan pillanatok, amikor gondoltam rá :D
2013. szept. 20. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!