Ilyenkor lehet valamit tenni a tanárral?
"az érettségi meg amúgy is májusban lesz"..ettől még a tanár kérheti a saját maga által leadott anyagot.
"én nem vagyok hajlandó behódólni neki"...hát ezen besírtam :D Neked az a KÖTELESSÉGED hogy az órákra készülj
Én azt mondom, erre egy megoldás lehet, ha odamész hozzá vmikor, és megbeszéled hogy sajnos te nem készültél eddig fel a tételekből, és adjon mondjuk jövő hétig haladékot. Addigra megtanulod, és akkor ő is látja hogy igyekeztél.
Mármint milyen rémuralmat?
Hogy meg kell tanulni órára a leadott anyagot?
Komolyan beszarok mennyire sötétek a mai fiatalok.
Munkatábor kéne nektek, nem töri egyes.
"de ezt még elolvasni is fél óra"
Én általánosba járok, és sokkal tovább is szoktam olvasni!
valószínűleg iskolát-váltanék. lehet, h ez lesz nálunk is. mert a kedves biológia-földrajz tanár a nem szimpatikus gyerekeimmel feszt fölényeskedik, ha addig él is megbuktatja a gyerekeimet, szivatja orrba-szájba őket. S.Zs.
esélyt sem ad javítójegyet szerezni. egy undorító féreg, a lánya a tanárnak is valami arab férfival lépett le hazúról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!