Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Diákok a szülőkkel fogadóórán....

Diákok a szülőkkel fogadóórán. Miért akkora probléma ez?

Figyelt kérdés

Anya mindig megkért eddig, hogy menjek el vele fogadóórára. Hamarosan szintén lesz egy ilyen alkalom.

Ma az egyik tanár megjegyezte, hogy nem szereti, ha a szülőkkel mennek a gyerekek fogadóórára, mert akkor nem tudnak úgy beszélgetni a szülőkkel.

Pont az a tanárom mondta ezt, aki a múlt tanévben ott tett volna keresztbe, ahol csak tudott volna. Mivel én is ott voltam, megtudtam cáfolni, amiket mondott.

Miért akkora probléma ez? Anya ragaszkodik hozzá, hogy menjek.

19l (13.-os vagyok)

2013. nov. 11. 15:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Akkor menj, így legalább meg tudod védeni magad, ha olyasmit mond, amit ki tudsz védeni.
2013. nov. 11. 15:20
 2/3 anonim válasza:
20%
Nincs nagyon értelme annak hogy anyádnak panaszkodjon a tanár előtted.Szerintem jobb ha csak a mutter megy a fogadóórára.Nálam is így van. :(
2013. nov. 11. 15:21
 3/3 anonim ***** válasza:
58%

A tanár van, hogy olyat is akar mondani a tanulóról, amit nem lenne jó, ha a tanuló hall. Sőt, kérdezhet is olyat a szülőtől, ami meg lehet, hogy az anyukának lenne kellemetlen, ha a lánya előtt meg kell válaszolnia.

Egyébként meg: ha tényleg krónikusan rossz a viszonyod eme tanárral, akkor nem mindegy, hogy tetszik-e neki, vagy sem?

2013. nov. 13. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!