Hagyjam ott az iskolát és menjek át máshová?
Már nem bírom tovább. Nem voltam 1x szalagavató próbán, mert beteg voltam és 40 fokos lázzal feküdtem az ágyban. Most tegnap megint nem tudtam menni, mert közbe jött valami. Ez két hiányzás. Az összes többin ott voltam! Akadt olyan, aki még most volt másodjára csak!!
Ma bementem az osztályba és mindenki ordibálni kezdett rám, hogy mit képtelek én magamról, hogy nem megyek! Ezek a kölykök! Csak nem tudom, hogy egy kölyöknek mi beleszólni valója van ebbe!
Ordibáltak, hogy miattam nem lehet haladni szalagavatón, miattam nem halad a társaság... de csak .. én... miattam!
Hazafelé kiderült, hogy még az osztályfőnök is ordibált a hátam mögött nekik és rám uszította az osztályt. Kitessékeltek a tanteremből és nem mehetek órán kívül be sem! Ez már tavaly év végén elkezdődött. Már akkor kikezdtek és órán is bántottak. Most meg egyre durvább. Teljesen csitt van nekem az egész iskolában! Kitűnő tanulok vagyok majdnem és ők 2-3 tanulók!
Egy egyházi református gimnáziumban hogy lehet ezt megengedni?
Állítólagos "református"... Pfff, már ki van az egész álszent ..... -rel a ____-ám!
Egy tanárom van, aki nagyon kedvel engem és őt nem akarom otthagyni, ráadásul nála érettségizek!
Ma hazajöttem és elájultam az idegtől. Felment a vérnyomásom és rosszul lettem.
Nagyon kérlek segítsetek!
Ez az utolsó évem. Igen, valóban megerősítést kérek, mert már nem tudom mit tegyek.
A lelki egészségemre ment... már..., mert tegnaptól már nyugtatót, meg altatót szedek. Most meg eljutottam oda, hogy tanulni sem tudok.
3: Az a baj tudod, hogy a drága osztályfőnök ráhagyott két___-re mindent. Itt még botrányt sem lehetne rendezni!
Nekem jönnének! Az osztályfőnök is rám van. Idegileg tönkre vagyok. Átvennének még más iskolába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!