Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az iskolában megtartjuk a...

Az iskolában megtartjuk a karácsonyt, mindenki annak vesz ajándékot akit húz . Mit vehetnék?

Figyelt kérdés
Én egy animet kedvelő tizenhat éves lányt húztam ,mit vehetnék vagy csinálhatnék neki ?

2013. nov. 8. 18:29
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%

Fairy Tail-es, Narutós kitűző, kulcstartó *-*

Ezeket én is imádom, én örülnék neki :))

2013. nov. 11. 00:23
 12/12 anonim válasza:
100%

Szia. Ha már tudod, hogy melyik animékat szereti, akkor puhatold ki, vagy kérj meg egy közeli barátnőjét, hogy kérdezze meg, hogy ki a kedvenc szereplője.

Mert szerintem az is sokat számít, mert ha pl pont egy olyat veszel, amelyiken egy olyan szereplő van, akit nem kedvel, akkor nem hiszem, hogy annyira örülne.

Ha meg már kiderítetted, úgy lényegesen könnyebb.

Én szerintem egy bögre, amin a kedvenc anime szereplője van, az mindent vinne. és ha már úgy is olyan helyen vagy, ahol lehet venni animés cuccokat, akkor a bögre mellé egy kulcstartó, és teljes az öröm.

Üdv,egy szintén anime szerető lány :)

2013. nov. 11. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!