Ti is várjátok már a karácsonyt?
Figyelt kérdés
2013. nov. 4. 00:05
1/10 anonim válasza:
Tűkön ülök, főleg mert akkor hazamegyünk egy hétre, az év többi részében külföldön élünk. :(
2/10 anonim válasza:
Nagyon! Már szeptember óta kb. :)
3/10 anonim válasza:
Én annyira nem. Szép emlékek kötnek a Karácsonyhoz, de mind múlt... Nem vagyok oda érte.
4/10 anonim válasza:
Én már igen, mert akkor (talán) végre pihenünk.
6/10 A kérdező kommentje:
Imádom az advent időszakot, nagyon szeretem a karácsonyt! A hangulatos karácsonyi vásárt, a készülődést. A mézeskalács illatát, mindent, ami a karácsonnyal kapcsolatos.
2013. nov. 4. 15:45
8/10 anonim válasza:
Imadom az a hangulat :) meg olyan kellemes.. en mar most fel diszitettem a szobam xD
9/10 anonim válasza:
Mindjárt megőrülök annyira várom :) oda vagyok a hangulatért, a díszekért és a többiért.... Nagyon várom, ez a kedvenc ünnepem <3
10/10 anonim válasza:
Nem kifejezetten, mivel sokszor csalódás, és gondolom ez most sem lesz másképp, de azért már kicsit kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!