Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az iskolában megtartjuk a...

Az iskolában megtartjuk a karácsonyt, mindenki annak vesz ajándékot akit húz . Mit vehetnék?

Figyelt kérdés
Én egy animet kedvelő tizenhat éves lányt húztam ,mit vehetnék vagy csinálhatnék neki ?

2013. nov. 8. 18:29
1 2
 1/12 xHaru válasza:
8%

Szerintem okádj bele egy zacskóba és azt tedd bele egy nagyobb zacskóba,mellékelve egy "Anime forever" feliratú vibrivel...

(Tudom nem a legjobb de én is ezt csináltam tavaly...valamiért nem örült neki...)

2013. nov. 8. 20:21
 2/12 Kameko-san ***** válasza:
77%
Ha csak annyit tudsz róla, hogy szereti az animéket, akkor értelem szerűen valami ahhoz kapcsolódót. De venni nem ajánlok ilyen dolgokat, mert Mo.-n a legtöbb ilyen cucc elég drága, és gondolom nem akarsz sokat költeni. Szóval marad a készítés, ami attól függ, hogy mennyire tudsz rajzolni. Esetleg valamire (bögre, gyertyatartó, kulcstartó, stb.) készíthetnél feliratot vagy rajzot.
2013. nov. 8. 22:11
 3/12 anonim ***** válasza:
75%
16 éves lányt én is húznék...
2013. nov. 9. 14:43
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért kell kötekedni... -.- Normális válaszokat várok !
2013. nov. 9. 18:03
 5/12 anonim ***** válasza:
hát nem egyszerű.valahogy nem tudnád megtudni esetleg milyen animéket szeret vagy esetleg érdekli-e a japán kultúra is nem csak az animék?milyen összegben kell ajándékot venni? talán úgy könnyebb lenne segíteni.
2013. nov. 9. 20:16
 6/12 anonim válasza:
Igen,valahogy finoman próbáld kipuhatolni,melyik animéket szereti :) És annak megfelelően valami kis apróságot vehetsz neki,vagy csinálhatod sajátkezűleg is.Ha veszel valamit,ajánlanám a kulcstartókat/kisebb figurákat/bögrét.Ezek még a mehfizethetőbb(1200-1800 Ft) kategória.Ahol tudsz venni ilyesmiket:sakuraza(főleg),és holdfényteam.
2013. nov. 9. 21:36
 7/12 anonim ***** válasza:

Egy egyszerű I love Japan/manga/anime kitűző is megteszi (vagy kettő-három) Sakurazakában olyan 200 Ft egy.

Meg egy csoki, és kész.

Illetve ha tudod melyik animéket szereti, kereshetsz róluk képet, és képformátumban kinyomtatod. (25Ft/db a legolcsóbb a MédiaMarktban, amit ismerek) Pár egyszerű kép is sok örömet tud okozni :)

(Szinén animés lány)

2013. nov. 9. 22:30
 8/12 anonim ***** válasza:

Az animés kitűző jó ötlet, táskára feltőzve jól nézki!

Amúgy itt nézz szét: [link]

Vehetsz neki mondjuk valami kis animés cuccot, és egy doboz pockyt(szintén japán édesség) müllerben lehet kapni 4-500 ft. :)

Nem tudom menyi nálatok a keret.

2013. nov. 10. 15:56
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat ! A Narutot és valami Fairy Tail sorozatokat szokta nézni .
2013. nov. 10. 18:21
 10/12 A kérdező kommentje:
Az összegre azt mondták hogy megfizethető dolgokat vásároljunk kb.2000-2500 Ft
2013. nov. 10. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!