Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak? Mindig úgy...

Mit csináljak? Mindig úgy érzem, hogy le vagyok maradva.

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy ötödikes vagyok,és most geometriát veszünk matekból(még nagyon az elején vagyunk)és nem megy.Például párhuzamost szerkeszteni egy hete tanultunk meg,én meg csak most értettem meg.És mindig csak hetek után esik le mit tanultunk matekon,és így mindig le vagyok maradva.Apukámmal szoktam gyakorolni,de apu mindig máshogy magyarázza itthon.Végülis ő könnyebben magyarázza,tehát jó,csak a suliban máshogy kérik,pedig a megoldás ugyanaz lesz,csak én más módszerekkel csinálok.Tanulok,tanulok,de mindig le vagyok maradva...Mit tegyek?Korrep az nincs :((

2013. nov. 7. 20:55
 1/1 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a tanárral van a gond. Nekem is volt régebben olyan tanárom, hogy fogalmam sincs, mit beszélt órán, és magamtól tanultam meg a dolgokat. Csak ugye az macerásabb, mert rájönni az összefüggésekre időigényesebb, meg fárasztóbb is.

Ha apud jól magyaráz, akkor mi a gond? Ha végül is kijön az eredmény, akkor megvan dolgozatban a pont, nem? :D

2013. nov. 8. 02:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!