Okkal érzem hogy le vagyok maradva?
Szerintem picit több infó nem ártana.
Amúgy attól függ.
Az,hogy felvettek egy jó középsuliba,az csak jó lehet.Mert bizonyára jók voltak a jegyeid,jó felvételit írtál.
Már ez i valami!
(Gondolom hogy nem protekcióval vettek fel)
Írtad,hogy beszélsz angolul,akkor hajts rá,és csinálj mondjuk egy középfokú nyelvvizsgát.Az is nagyon nagy sikerélmény lenne biztos.
(Feltételezem,hogy nem felsőfokút akarnál egyből,ezért írtam középfokot)
B+ mit akarsz még 15 évesen elérni, olimpiai arany, diploma, Nobel-díj???
15 évesként elég eredmény az, hogy egy jó középiskolában tanulhatsz és van egy nyelv, amit jól beszélsz.
De ha mégis szeretnél többet, akkor nyelvvizsgázz le minél hamarabb angolból és csinálj még egy másikat is, mielőtt végzel a gimivel és el is járhatsz tanulmányi versenyekre, ártani nem fog.
Utolsó:Te milyen nyelveken tudsz,milyen szinten? :)
Bocsi az off-ért,csak érdekel :)
Kérdezőnek még annyit üzenek,hogy a gimiben biztos lesz lehetősége bizonyítani.Versenyekre is mehetsz,nyelv vizsgázhatsz.Nem vagy lemaradva :)
szerintem nincs ilyenre okod.
akkor lenne talán okod kételkedni magadban ha a szüleid 400 as iq-val rendelkeznek és rengeteg sportban világelsők.
ha ez nem áll fent és nem szereztél eddig pármiliárd dollárt vagy nem találtad fel a rák ellenszerét szerintem az sem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!