Szerintetek mondjam el neki?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok a nő matek tanáromba. Matek órákon mindig legelőre ültet,pont maga elé. Amikor nem figyelek ő mindig néz rám és amikor ránézek hirtelen elkapja a tekintetét,egyfolytában mosolyog rám,van,hogy mélyen néz a szemembe:) vagy a kezemet simogatja vagy a derakam,vagy amikor kér tőlem egy tollat mindig amikor adom neki oda megsimogatja a kezem. Szerintetek érez irántam valamit? Én már 2 éve szeretem! Nem vagyok leszbikus,mert más lányokat megsem nézek viszont őt nagyon szeretem! Mondjam el neki kettesben? Júniusban ballagok! Kérlek segítsetek:'D ja és elèg fiús vagyok. Rövid haj,férfi ing2013. nov. 1. 13:37
1/7 anonim válasza:
szerintem ez csak rajongás és ne mondd el neki. ha még ballagás után is hiányzik, akkor írj neki levelet. :)
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi:) megy mindenkinek a zöld kéz!:) SZERINTETEK Ő ÉREZ IRÁNTAM VALAMIT?
2013. nov. 1. 13:40
3/7 anonim válasza:
biztosan kedves, ha ilyen aranyos veled, de hogy szerelmes-e.. ezt nem lehet tudni. van férje? párja? gyereke?
5/7 A kérdező kommentje:
Férje és gyereke nincs. Pasija valószínűleg van,mert gyönyörű nő:) mondjuk,engem nem érdekel a külaeje,mert belül egy kincs:) <3 és köszi a válaszokat,megy a zöld kèz MINDENKINEK!:))
2013. nov. 1. 13:48
6/7 anonim válasza:
Először csak ballagj el szépen!Utána várj 1 hónapot,gondolkodj.És ha nagyon hiányzik,akkor..hívd fel,vagy írj neki!De ne mond neki,hogy mit érzel.Ha mégis elmondod neki,akkor finoman mond csak neki.Nekem is hasonló a helyzet..bár én bevallottam már magamnak is,hogy biszexuális vagyok,és hogy ez a helyzet változni nem fog.
17/L
7/7 anonim válasza:
Ne haragudj meg, de szerintem max. kedvel!!
Pár éve még lehet, hogy én is az ellnetétét mondtam volna, mert én is így éretem a töritanárnőmmel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!