Ha gimibe kerülök, ott, , megváltozik" az életem? 14/L
Egyáltalán nem biztos, hogy kigúnyolnak. Az én osztályomban is van egy srác, és egy lány, aki mindent tud. A srác a szünetekben poénkodik, hülyéskedik, órán is van hogy nem fogja be, de attól még rengeteget jelentkezik, és mindent tud.
Emellett a lány órán mindent tud és jelentkezik, de szünetben is a könyvei fölött görnyed, vagy maximum 1-2 emberrel beszélget csöndesen.
Azért szerintem te is érzed a különbséget. Nem azért utáltak ki, mert mindent tudsz... Hanem azért, mert emellett valószínű hogy nem vagy túl humoros, vagy az elején nem voltál túl humoros, jó társaság, és ezért elkönyveltek.
Általánosban engem se szerettek túlságosan, mondjuk nem strébereztek le, csak nem nagyon szóltak hozzám. Átkerültem egy gimibe, ahol tiszta lappal indulhattam. Már első nap becsatlakoztam egy nagyobb társasághoz az osztályban, viccelődtem, poénkodtam, és emiatt megkedveltek. Igaz, most már nem olyan sűrűn tanulok, ezért nem mondhatnák, hogy stréber vagyok... De nem csak a strébereket utálják ám ki! Vannak nálunk is olyanok, akik nem stréberek, mégsem szeretjük őket.
Az embereket nem a tanulmányi eredményük miatt cikizik ki, hanem azért, mert úgy viselkednek... Hanem mert fennhordják az orrukat, és nem nagyon foglalkoznak az "alja néppel".
Lehet, hogy azt mondod, hogy te nem csináltál ilyet... De szerintem csak nem nagyon vetted észre... Van különbség!
Igen,megváltozik az életed.Én ezt konkrétan valamiért tudtam,amikor 14 éves voltam,bár azóta se tudom,hogy honnan tudtam ezt.A világ megnyílt számomra,más lett minden.Volt,hogy sokkal jobb volt,volt,hogy pokol volt.De amit nem bánok:hogy múlik az idő!Itt vagyok,12.osztályosan..és várom,hogy mi lesz a vége.De már nagyon várom,hogy legyen valami.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!