Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek mit tegyek?

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

egy neves szakközépiskolába járok nagyon komolyan vesznek mindent főleg a verekedést.most lettem 9.es és néhány osztálytársam folyton anyázik,apázik(aki meghalt) és lökdösnek meg szívóznak velem.legszívesebben szétverném az összeset(egyébként karatézok 4 éves koromtól és mma-ztam is egy két évig)

ha megverem őket kirúgnak vagy fegyelmi tárgyalás vagy mittudom én...mit csináljak szerintetek?ha nekemjönnek vagy beanyáznak és ezért mondjuk az egyiket leviszem a földre és megcsavarom a kezét vagy valami vagy csak egy kicsit verem meg azért is kaphatok valamit??vagy ha megmondom az igazgatónak miután megvertem őket vagy az ofőnek hogy ők miket csinálnak szerintetek megértik és nem kapok semmit?utcán meg nem merek verekedni mert már volt ebből ügyem az egyesületben és nem szeretném abbahagyni a sportot ez az egyetlen ami megnyugtat.szerintetek? :(

2013. okt. 8. 15:56
 1/2 Plaga ***** válasza:
Egyenként verd meg őket, amikor senki sem látja. Viola!
2013. okt. 8. 20:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem szép dolog a tecnikai tudásoddal visszaélni. Te ne kezdeményezz verekedést, legfeljebb szólj vissza, aztán ha a szóváltásból verekedés lesz, az már nem a te bűnöd.
2013. okt. 19. 10:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!