Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért ilyen velem az osztálytá...

Miért ilyen velem az osztálytársam?

Figyelt kérdés

Most lettem 9.-es és új osztály, új iskola, új hely.. Van egy lány az osztályban és elég "szemét" velem nem akarom bántani meg semmi de akkor is egyszerűen egy köcsög.. (xD) Komolyan senkivel se ilyen csak velem mindenkivel jóban van azaz mindenkihez szól 1-2 jó mondatot velem meg köcsög.. Egyszer volt egy "kedves" mondata akkor már azt hittem hogy nem is olyan rossz erre azon a napon volt a majdnem a legrosszabb.. Köcsögség alatt azt értem, hogy : Mondjuk valamelyik osztálytársammal "játszik", poénkodik és elveszi a cuccát mondjuk ez a cucc ebben a helyzetben egy sapka és azt rá teszi a fejemre és megkérdezi, hogy láttad mit csináltam a sapkával ilyenkor jön az a kérdés részemről, hogy: Mi van tetves vagyok vagy mi van már? (persze ezt így magamba).. és közben ott röhög.. Most komolyan mi baja van már?? (Én sem vagyok tökéletes de ok nélkül nem bántok senkit..) Valaki valami tanács hogy mit kezdjek vele? Nem akarok beszólni neki meg semmi mert a végén én leszek a rossz.. Próbáltam már úgy viselkedni mint ha nem érdekelni, nem foglalkoztatna de már kezd rendszeressé válni, hogy ezt csinálja.. (Kúltúráltan megakartam már kérdezni, hogy mi baja velem vagy valami, de félek ha oda mennék megkérdezni még jobban elkezdené ezt a stílust)

Valaki segítsen xD!!

2013. szept. 28. 20:17
 1/6 A kérdező kommentje:
..nem érdekelne* Sorry
2013. szept. 28. 20:18
 2/6 Turismo válasza:
100%
Menj oda és kérdezd meg hogy jártok-e! :)
2013. szept. 29. 07:48
 3/6 A kérdező kommentje:
öm.. xD Én is lány vagyok. xDD
2013. szept. 29. 10:35
 4/6 Turismo válasza:
Jaaa bocsika :DD Azt hittem, hogy fiú vagy. Akkor meg menj oda és beszéld meg vele ezt a dolgot. Lehet csak jóban szeretne lenni Veled, de fél kezdeményezni.
2013. szept. 29. 11:05
 5/6 m.clary válasza:
vagy lehet tetszel az egyik fiúnak és neki meg az a fiú tetszik ezért féltékenykedik szerintem egyszer-kétszer vágj vissza neki :)
2013. szept. 29. 11:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi válaszokat majd megpróbálom vele megbeszélni :D
2013. szept. 29. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!