Mit tegyek szerintetek?
az osztályomban mindenki kimar, szekál, baszogat...
beszólni nekik nem tudok.. nem vagyok olyan bátor ,hogy megtegyem, a hangom elkezd remegni vagy elmegy és ne tudok mit mondani nekik. attól félek ha mondok is valamit még erősebb lesz az én irántam érzett gyűlöletük :(
van aki szerint azt kellene csinálnom, hogy fogjam meg az egyik lány haját és pofozzam föl, talán meg is merném csinálni de bizonytalan vagyok mi lesz a következményekkel, ha még jobban kimarnak,
8-kos vagyok még azt tehetném, hogy megvárom a ballagást és utána talán más közösségben jobb lesz addig meg ezekkel kibírom.
Pofozkodni nem jó ötlet azzal csak jobban kiközösíted magad.
De visszaszólni igen is kellene ha azt látják hogy csendben el vagy azon amit mondanak akkor nem fognak békén hagyni. Meg osztályfőnöködnek is szólhatnál hátha tud segíteni.
nem az oszit már szegényt nem akarom zaklatni evvel 5-ben már nagyon sokat segített meg ő is tudja hogy milyenek, de egyszerűen nem merek beszólni nekik próbáltam már de elcsuklott a hangom és mindenki röhögött
egy szerencsétlenség megszemélyesítője vagyok :(
fiu vagy, vagy lány? amugy tudom milyen érzés. sokáig nekem is türnöm kellett ezt, bár nekem volt pár haverom, akikkel elvoltam, és akik nem baszogattak.
tul sokat nem lehet tenni, vannak ilyen fajta emberek, mint te, akik csendesek és intelligensek, valamint vannak az olyan gyökerek, mint akiket leírtál. Ezt ki kell bírni, csak gondolj abba, hogy nemsokára ugyis vége ennek, sokkal rosszabb nem lehet, na meg előtted az élet, csak gondolkodj pozitivan, és nézz előre.
lány vagyok és van egy barátnőm de ő 7-es és ő is olyan csendes, de valamivel az ő osztálya jobb ott nincs az a kiközösítés mint az én osztálykámban, de persze az enyijeimnek már az is a szájukon van hogy ővele barátkozok természetesen, de legalább vele lehet dumálni ...
íme a csodálatos banda persze a kép miatt már az igazgató is beszélt velük...
5.
kösz a tanácsot :D
tudom, hogy őneki kéne segíteni, de már ő sem tud beszélt már a szüleikkel is, azok meg csak annyit feletek az oszinak hogy már alig várják, hogy elballagjanak a gyerekeik mert, hogy itt mindenért a gyerek a hibás...
hát igazuk is van nem a gyerek a hibás hanem a szüleik, hogy nem tanították meg őket viselkedni..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!