Ha egy iskolatársam nem igazolt vissza facebookon, akkor az iskolában nyomoréknak fog nézni?
Egy új évfolyamtárs, aki idén került az évfolyamba, és egyik órán, amin a másik osztállyal össze vagyunk vonva, egy csoportban vagyok vele. Gondoltam bejelölöm akkor már facebookon ismerősnek, de nem igazolt vissza.
Nem az a bajom, ha valaki nem igazol vissza, csak attól tartok, hogy az ilyenek élőben már egy nyomorék senkinek fognak nézni, akiket bejelölök és nem igazolt vissza, szóval lehet nem ismer eléggé hozzá.
Gondolod fészbuk nélkül nem nézne nyomoréknak?
Egyébként lehet nem függ ilyen szinten az élete ettől, mint neked és mondjuk csak ritkán néz föl mi a helyzet...
Vagy lehet, hogy csak valódi ismerősöket jelöl vissza.
Nekem is csak valódi ismerőseim vannak face-en, akivel röptében láttuk egymást pl buliban valahol és bejelöl, azt nem jelölöm vissza. De ettől még nem tartom nyomoréknak- csak számomra ismeretlen az, akivel soha egy szót sem váltottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!