Mit tegyek ha úgy érzem minden kamasz nyomoréknak tart?
Figyelt kérdés
16/f vagyok és a fejem kinézete miatt mindig olyan érzésem van, hogy akik mellett mondjuk az iskolában elmegyek, meg akik megnéznek, nyomoréknak gondolnak, meg kibeszélnek a hátam mögött. Biztos vannak, akik csak úgy megnéznek mert furcsállják, nem gondolnak annak, de nekem mégis mindig az az érzésem és így az emberekkel való beszélgetés se megy túlságosan élőben, mert nincs önbizalmam, ha kérdeznek valamit gyakran gyorsan válaszolok és néha nem is túl magyarosan. Mit tudnék ezzel tenni?2012. nov. 25. 15:19
1/4 anonim válasza:
Én nemrég voltam 16 de én 16 17 illetve 18 évesen dolgoztam, és nem a kamaszkorommal meg a kinézetemmel törödtem. Én is önbizalomhiányos voltam/vagyok de mivel dolgoztam ezért utána le@rtam hogy ki mit gondolm rólam ha gondol egyáltalán.
19/f
3/4 anonim válasza:
Talán felmerülhet beilleszkedési zavar és személyiségi zavar is de a változás önöm múlik. Ha ön saját magát nem fogadja el úgy ahogy van és nem érzi jól magát a bőrében, hogyan várja el hogy más elfogadja önt?!
4/4 anonim válasza:
"ÖN" na mivan csabika elkattant a disszociatív kis agyad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!