Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek lépjek ebben az...

Szerintetek lépjek ebben az ügyben?

Figyelt kérdés

Az lenne a történet, hogy van egy osztálytársam, egy ilyen fasiszta gyerek, aki szeret engem ''csesztetni'' azzal, hogy nekem nagy orrom van (nem egy orbitálisan nagy orrot kell elképzelni, de valamivel nagyobb az átlagnál, még csak nem is görbe), ezért az ő szemében már zsidó vagyok, ami nem igaz, mivel az az első dolog, hogy keresztény vagyok, a másik meg az, hogy épp ezért a cseszegetés végett a szüleimtől megkérdeztem, hogy van vagy volt e valaki zsidó a családban/rokonságban, és csak is 1 zsidó származású volt, az is a nagyanyám keresztanyja volt azt hiszem.

Szóval a lényeg, hogy elég sokszor lezsidóz engem, előjön a koncentrációs táborral meg ilyenekkel, erre nem is nagyon figyeltem. De ma amit mondott, az kicsapta nálam a biztosítékot. Kb. ezt mondta: hogy a nagyszüleimnek a táborban gázt ''nyomattak'' az orrukba (a nagyszüleim még mind élnek, tehát ennek nincs valóságalapja). Hát nem vagyok oda az ilyen beszólásokért, de inkább nem szóltam neki vissza semmit.

És amit tehetnék, az az, hogy szólok az osztályfőnöknek, vagy az igazgatónak, mivel az iskolában elég komolyan veszik a rasszizmust.

Ti mit javasoltok, vagy mit tennétek a helyemben?

Még egyszer mondom, nem vagyok zsidó.

17/F

2013. szept. 14. 01:05
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Nos igen, talán szólnod kellene valakinek, mert semmi oka arra hogy ok nélkül ilyeneket mondjon rád. Vagy te is szólj be neki. Ne legyél nyuszi!
2013. szept. 14. 01:46
 2/9 anonim ***** válasza:
74%

Tök mindegy, hogy zsidó vagy-e vagy sem.

Ilyent nem mondhat. És igen, szólj az ofőnek.

2013. szept. 14. 02:27
 3/9 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem meg csak unalom űzésből szívja ezzel a véred, mert nem talált jobb poént.

Elég gyenge IQ-ra vall, de hát van ilyen.

Viszont nekem pl 17 évesen nem igazán kellett bébiszitter, nem rohangáltam ilyen f-szságokkal senkihez, szerintem ez elég gyerekes.

Ráadásul ezek csak szavak. Ha nem tudsz szavakkal megválaszolni rá, vagy vissza sértegetni, vagy megalázni, akkor te sem vagy egy szemernyit sem okosabb nála.

Az nem megoldás, ha más szoknyája alá bújsz!!!

Attól semmi nem változik.

Illetve igen, akkor már nem csak zsidó leszel az ő szemében, hanem egy gyáva, fantáziátlan kisgyerek mindenki szemében.

Tizenévesek légből kapott vádaskodásait figyelembe venni... annyira gyerekes, hogy már szánalmas.

Én észre se venném.

Te csinálsz bolhából elefántot. Egy dologban biztos lehetsz, ha külső segítséghez futsz, akkor ő is azt fogja tenni.

2013. szept. 14. 08:23
 4/9 anonim ***** válasza:
10%

Jó buta és bunkó az ilyen kis nyomorék.Szerintem őt kellene rávilágítani arra,hogy ez nem helytálló eszme a mai világban..mondjuk nem mintha régen helytálló lett volna..mert régen is baromság volt.

Azokat az embereket kell elítélni,aki gyilkol.Hitler is gyilkolt..még ha mással is tette meg,sőt..önmagát is megölte.Ez a sok neonáció felnéz egy gyáva,halálba menekülő öngyilkos idegbetegre.Nem sajnálom azt az embert,jól tette,amit tett..úgy bánt másokkal,mint az állatokkal.Erre ő is rájött,ezért nyírta ki magát.Aztán most jöhet a sok náci tapló,hogy lepontozhasson.

2013. szept. 14. 09:24
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem jól látja a #3.

Nem látod át, hogy így a saját szarságodat vonzod be, mert leginkább azért csinálja ezt, mert látja, hogy idegesít.

Ha tovább szítod a feszültséget, úgy nem jössz ki győztesen a dologból.

Felül kell emelkedni rajta, az az igazi erő! Nem kell vele foglalkozni, meg a képébe kell mosolyogni.

Sőt, én még adnám alá a lovat.

Persze, zsidó vagyok, nekünk sikerült a szart is kiverni az olyan agymosott nácikból, mint amilyen te is vagy, úgyhogy büszke vagyok rá.

Mindezt mosolyogva, a legnagyobb lelki nyugalommal.

Így ő jön ki rosszul a történetből, mert ha tovább folytatja az értelmetlen agyfosását, azzal ő válik egy szánalmas paprikajancsivá.

2013. szept. 14. 09:43
 6/9 A kérdező kommentje:
#3 eleinte mindig vissza szóltam, de nem láttam értelmét, mert ugyan úgy folytatta, vagy elkezdett fenyegetni, hogy iskola után szól a haverjainak és lerendezzük, én meg nem tudok kinek szólni, mert egyedül én járok oda suliba az ismerősök közül. Egyébként meg nem szoktam soha más szoknyája alá bújni, de most tényleg nem lenne más választás, normálisan ezzel a gyerekkel nem lehet beszélni, mert tényleg elég IQ- a gyerek.
2013. szept. 14. 10:43
 7/9 anonim válasza:

Én a helyedben először leoltanám.

Kérdés: küzdő sportolsz valamit? Ha igen és ha túl hülye h felfogja, és nyomatja tovább a "humorát", én a helyedben eltörném az orrát, az sokat tud dobni a kinézetén, utána majd kiderül fog-e valakit az orra miatt zsidózni. Am. nem muszáj a suliban lenni a haverjaidnak h elkapjátok, ha tényleg jó haverok egyik délután megbeszélhetnéd velük h kicsit beszélgessenek el a te náci ismerősöddel, miért nem jó téged csesztetni. Ezek a kisfiúk csak bandában kemények, amint rájönnek h van csak egy hasonló akkora banda is ami szembeszállna velük, egyből lef*ssák a bokájukat.

Tudom, az erőszak nem megoldás semmilyen komoly problémára, de ez annyira nem is nagy probléma.

2013. szept. 17. 08:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Tudod mi a furcsa? Hogy téged nem is az zavar, hogy valaki ilyen gusztustalan nézeteket vall, sőt, te is úgy tekintesz a "zsidó" szóra, mint egy káromkodásra. Nem sokkal vagy jobb az osztálytársadnál...
2013. szept. 18. 23:40
 9/9 A kérdező kommentje:

Nekem semmi bajom sincs a zsidókkal, de ha egyszer nem vagyok az, és mikor próbál ezzel oltogatni, és a fél osztály röhög, akkor azért az kicsit zavaró tud lenni.

Ez a bandás dolog nem oldható meg, mivel abba a városba egyedül járok suliba, az osztálytársakon nincs szinte semmi ismerősöm.

Ebben csak az az érdekes, hogy mi előtt még nem jártam középiskolába, az orrommal soha nem volt senkinek semmi baja, ez meg már az első héttől kezdte ezt a zsidózást, és szerintem már itt lenne az ideje cselekedni, csak még nem tudom hogy.

2013. szept. 19. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!