Lemez szerzödést akarok szerezni. Hogyan lépjek és melyik studióban kellene jelentkeznem ez ügyben?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 18. 22:09
1/8 anonim válasza:
Tök mindegy, csak ne legyen rajtad sok ruha... :(
2/8 A kérdező kommentje:
oks de nem erröl van szó... egy demot akarok felvenni
2009. ápr. 18. 22:17
3/8 anonim válasza:
Én ezen a pályán dolgozom (szövegíró vagyok)... az első válaszadónak igaza van... sajnos :S Ha demót akarsz akkor azt nem fogja finanszírozni egy lemez társaság sem... saját zsebből kell fizetned vagy kell valakit találnod aki remélhető haszon érdekében finanszírozza neked... ez nem két fillér sajnos...
4/8 A kérdező kommentje:
Fiu vagyok basszus xd egyébként is mennyi lenne ??? és még nem mondtátok meg hogy melyik studionál probálkozzak ...ks kifizetem de mennyi lenne kb??
2009. ápr. 18. 22:54
5/8 anonim válasza:
Hova valósi vagy? Milyen stílus?
6/8 anonim válasza:
A stúdiózás óradíjas. Nyilván többféle óradíj is van, attól függően, hogy kérsz technikust vagy hozol magaddal. Emellett az is kérdés, hogy csak acapella akarsz énekelni, van zenei alapod, vagy a hangszeres dolgokat is fel akarod játszani...
7/8 A kérdező kommentje:
Rapper vagyok és nem az a fajta aki nyomja a hülyeséget hanem sokak szerint ku**a jo... és légyszi mondjátok meg hogy hogy lépépjek? melyik studio lenne alegjobb és mennyibe kerül ez
2009. máj. 1. 15:15
8/8 anonim válasza:
Ha repper vagy akkor szerintem Pixához kéne fordulnod.
Ő eléggé érti a dolgát szerintem:)
Jah linkelhetnél valami magadról:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!