Rappelni akarok. Nyíregyi srác vagyok. Stúdióban akarom tovább nyomni és lemez szerződést akarok. Melyik stúdióhoz forduljak? Fontos nagyon
Figyelt kérdés
van egy spanomakivel nyomom ..azt mondják én vagyok szinte Eminem 2 xd sokaknak teccik a hangom kis korom óta a rappet imádom . Csak kevés a pénzem a beatekre is és most szereztem zsét viszont ithol nem tudok jó minőségü zenét csinálni. ez nekem nagyon fontos lenne.2009. máj. 31. 16:40
2/5 A kérdező kommentje:
Na ennyi a nagy segítség...és nem vagyok hülye...tudok írni csak mivel volt vagy 5 percem fel ugrani a netre és meg írni a kérdést helytelenül írtam... de sok okos van...magyar föld=tartsunk össze pff ,,I,,
2009. jún. 4. 10:49
3/5 anonim válasza:
Keress rá a neten.... amugy elég olcsok már a studiok pár ezer/óra csinálj egy demo cd-t semi baj nem lesz belöle.....
4/5 anonim válasza:
Ha meg alapot szeretnél, ismerek egy srácot aki nem olyan drágán adja, és még lehet vele alkudni is. És elég minőségi. Csekkold az oldalát: www.buckbeatz.tk
5/5 anonim válasza:
Én szeretném ha lesz*pna egy topmodell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!