Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek lépjek valamit az...

Szerintetek lépjek valamit az ügyben vagy túl korai?

Figyelt kérdés
Még csak 13 éves vagyok, és van egy fiú aki tetszik, de úgí gondolom, hogy lehet, hogy fiatal vagyok még a "randizáshoz". Szerintetek még várjak mondjuk kilencedikig, vagy már most csináljak valamit az ügy érdekében?[nem arról van szó, hogy teljesen szerelmes vagyok a fiúba, csak eléggé tetszik:)]

2012. okt. 18. 18:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem beszelgess vele,legy kedves hozza es figyekd meg hogy viselkedik veled.Ha megszabod a hatarokat es eleg erett vagy randizhatsz szerintem.:)
2012. okt. 18. 19:21
 2/3 A kérdező kommentje:
és ilyenkor csak szimplán menjek oda és mutatkozzak be?:)
2012. okt. 18. 20:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha bátor vagy, akkor igen, nyugodtan csak menj oda hozzá! Nekem például egy barátnőm mutatott be egy srácnak, aki megtetszett, és jóban is vagyunk, de csak barátilag.

Vagy ha nincs közös ismerősöd a sráccal, és félsz egy kicsit, akkor egy jó barátoddal próbálkozz vele összehaverkodni! Sok sikert! ;)

2012. nov. 20. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!