Vélemény, segítség?
Nos végzős vagyok egy gimiben, mivel elég a sok a tanulnivalóm, nem kell még plusz idegeskedés, de 3 osztálytársam pokollá teszi az életem... Mind a 3 lány, de olyanok, hogy a társadalom legalja. Minden hétvégén részegen fekszenek az árokban, és ők kötnek belém állandóan aki egy korty alkoholt sem iszik, nemcigizik, sőt szín ötös bizonyítványom van.. Kerüljön az bármibe nekik, mindig beszólnak, megaláznak a többiek előtt, hozzáteszem, hogy a 23 diák közül csak velük vagyok rosszban.. Szóval mindig vitatkoznak velem, mindenki előtt teszik a nagyot és csak én vagyok a szemükben a kis vakarcs.. Nem értem miért utálnak, én semmi rosszat nem tettem velük, hozzájuk sem szólok. Tisztára kikészít idegileg ez a helyzet.. Segítsetek vmi megoldást találni kérlek :)
18/L
A körmöd alatt a piszok többet ér, mint ők hárman együtt. Lépj rajtuk át, például azzal, hogy nem válaszolsz nekik egyáltalán, hanem elfordulsz. A hallgató ember mindig fölényben van a fecsegővel szemben.
Plusz, légy büszke magadra, tényleg. És koncentrálj továbbra is a jó jegyekre, a továbbtanulásra. Te, mint "kis vakarcs" értékes vagy mindenki számára - ők csak az alkoholkereskedőknek. Nem tudnak megalázni - egy szemét nem tudja megalázni a gyémántot - csak te érzed úgy. De fordulj el, ne válaszolj nekik, bármikor is, bármit mondanak. És érettségi után úgysem találkozol velük többet, mert ők nem tudnak továbbtanulni ott, ahol te. Tudom, még 10 hónap, de kitartás, erős és okos vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!