Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan beszéljem ki magamat...

Hogyan beszéljem ki magamat ebből? 15/fiú

Figyelt kérdés

Egy lány dohányt akart nekem adni,de nem fogadtam el,mert hipochonder vagyok és a közelében is rosszul voltam mert féllek,hogy valamit beszippantok ez által.

Nagyon cikinek tartom és alapból kerülőm a szenvedély betegségeket nem szeretném azt se,hogy azt gondolja rólam hogy rossz vagyok az ágyban.Meg azt se hogy megtudja hogy hipochonder vagyok.

2013. szept. 9. 15:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Mióta divat 15 évesen a szex?"

Ezen én is csodálkozom, hiszen manapság már 12 évesen divat a szex...

Egyre befolyásolhatóbb a média által, meg a töbség által a mai kamasz... Ez elszomorító...

A nemi élet ideális, ha 17-18 éves kor előtt NEM kezdődik el! Előtte túl sok a kockázat, mind naivitásban, mind hozzáállásban, mind a nemi betegségeket tekintve, mind pedig a teherbeesés kockázatát nézve, nem beszélve a felelősség tudat kialakulatlanságáról...

Bőven elég az első tapasztalatokat (petting) 17-18 évesen elkezdeni megszerezni... Szarjál rá, mit gondolnak a többiek! Ne késve jöjj rá, h szó szerint elbasztad az életed, csak mert divatoztál...

2013. szept. 16. 21:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Csak egy életed van.Élj úgy,hogy később ne bánd meg.Még ne szexelj 15 évesen.Hidd el nekem nem éri meg.Várj még 3 évet legalább és akkor mehet a dolog,de még korai.Hidd el az ilyesmi nem játék.Később rá fogsz jönni,hogy miért ha most nem,de egyenlőre ég várj.
2013. szept. 20. 21:36
 13/13 anonim ***** válasza:
*még
2013. szept. 20. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!