Hogyan beszéljem ki magamat ebből? 15/fiú
Egy lány dohányt akart nekem adni,de nem fogadtam el,mert hipochonder vagyok és a közelében is rosszul voltam mert féllek,hogy valamit beszippantok ez által.
Nagyon cikinek tartom és alapból kerülőm a szenvedély betegségeket nem szeretném azt se,hogy azt gondolja rólam hogy rossz vagyok az ágyban.Meg azt se hogy megtudja hogy hipochonder vagyok.
Ez aztán semmi magyarázatra nem szorul. Különösen manapság, amikor küzdenek a dohányzás ellen.
Azt nem értem, hogy hoztad összefüggésbe a testi megfelelésedet ezzel az esettel. Azt hiszem, ott is inkább a fertőzéstől félsz, a pszichés betegséged kapcsán.
szerintem úgy állj a hipochondriádhoz, hogy egyrészt ne szégyelld, de ugyanakkor tud, hogy ez egy probléma, amivel vagy együtt kell élned, vagy túl kell jutnod rajta.
ha valakivel úgy beszélsz erről, hogy neked ez problémád, amin dolgozol és nehéz, akkor szerintem általában megértő lesz, mint gúnyos.
ja és humor segít. ha mások nevetnek ezen nevess te is. mert azért tény, hogy van benne valami vicces is.
,,Nagyon cikinek tartom és alapból kerülőm a szenvedély betegségeket nem szeretném azt se,hogy azt gondolja rólam hogy rossz vagyok az ágyban."
Mióta divat 15 évesen a szex?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!