Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tényleg ennyire gyerekesek...

Tényleg ennyire gyerekesek lennének az emberek még 9. -ben is?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy most leszek 9.-es és az osztályban olyan gyerekesek még a legtöbben...basszus egy srác az osztályból fent volt facebook-on, ráírtam, erre neki állt feljebb, mert lányok nem szoktak barátkozni fiúkkal...de amúgy a többiek is ilyenek, pár fiú és lány van az osztályban, akik így együtt szoktak lógni, bár a fiúkon nagyon látszik, hogy azért vannak mindig azokkal a lányokkal, meg meg akarják dugni őket..állandóan flörtölnek meg ilyen perverz megjegyzéseket tesznek egymásra, amivel arra utalnak, hogy mit csinálnának velük...ilyenek

miért ilyen éretlenek? szerintem általános iskolában, úgy 6.-ig még elnézhető, hogy nem akarnak a fiúk a lányokkal barátkozni, mert az ott még ciki, de 9.-ben már ideje lenne felnőni...

máshol is ilyenek a 9.-esek?

2013. aug. 28. 09:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

mindenhol lehet mindenféle ember, ez az egyetlen ami jó bennük szerintem úgy összesítve.

most ha gyerekesek akkor mivan lehet hogy máshol az a gondja valakinek hogy egyfolytában fogdossák. szóval mindig lehet rosszabb és jobb is, ezért jó hogy mindenki különböző.

és nehogy azt hidd hogy majd később jobb lessz majd felnőtt embereket is megismersz akik még tizenéves szinten viselkednek akkor az sem lesz jobb.

2013. aug. 29. 04:44
 12/12 A kérdező kommentje:
egy szóval se mondtam, hogy jobb lesz, ha olyan felnőttekkel ismerkedek, akik 10 éves szinten vannak :D nem tudom, mit olvastál xd
2013. aug. 29. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!