Tényleg ennyire gyerekesek lennének az emberek még 9. -ben is?
Az a helyzet, hogy most leszek 9.-es és az osztályban olyan gyerekesek még a legtöbben...basszus egy srác az osztályból fent volt facebook-on, ráírtam, erre neki állt feljebb, mert lányok nem szoktak barátkozni fiúkkal...de amúgy a többiek is ilyenek, pár fiú és lány van az osztályban, akik így együtt szoktak lógni, bár a fiúkon nagyon látszik, hogy azért vannak mindig azokkal a lányokkal, meg meg akarják dugni őket..állandóan flörtölnek meg ilyen perverz megjegyzéseket tesznek egymásra, amivel arra utalnak, hogy mit csinálnának velük...ilyenek
miért ilyen éretlenek? szerintem általános iskolában, úgy 6.-ig még elnézhető, hogy nem akarnak a fiúk a lányokkal barátkozni, mert az ott még ciki, de 9.-ben már ideje lenne felnőni...
máshol is ilyenek a 9.-esek?
Igen ilyenek, majd megszokod illetve felnőnek az évek során.
17/L (most fogok majd érettségizni, és hidd el tapasztalat)
1. jó neked..
2. sok sikert! :)
Utolsó: amúgy igen :)
Én is lány vagyok, de inkább beszállok ezekbe a "gyerekes" hülyeségekbe. Fiatal vagyok, hadd flörtöljek, meg perverzkedjek már, ez ilyenkor vicces, majd lehet öreg koromban nem lesz az.
Természetes, hogy minden fiú dugni akar (na jó a legeslegtöbb), most indultak be a hormonjaik, majd megtanulják konrollálni magukat, amiben nekünk, csajoknak kell segíteni.
Az osztálytársadnak meg biztos rossz napja volt, vagy azt hiszi magáról vicces, esetleg szimplán bunkó. Amíg ez a legnagyobb problémád, addig örülj. :)
Nálunk ezt a hangulatot, mivel alig van fiú az osztályban, a lányok (köztük én) adják, de nem tartom magaunkat gyerekesnek, sem éretlennek. Átlagos kamasz viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!