Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek, hogy ne cukkoljanak?

Mit tegyek, hogy ne cukkoljanak?

Figyelt kérdés
Egy picit félek a sulitól, de nem az órák miatt, hanem az osztájtársaim miatt. Félek hogy megint cukkolnak, az ''egyszerűségem'' miatt. A tanáraimtól nem parázom, mert azok még normálisak,(legalábbis velem). Mit tegyek ,hogy 7.-ben ne cukkoljanak? 13/L

2013. aug. 26. 06:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Milyen "egyszerűségről" beszélsz?

Eddig bántottak? Hogyan, mivel?

Nem tudunk válaszolni, ha nem írsz semmit a helyzetről...

2013. aug. 26. 07:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű és nagyszerű vagy! Ne törődj a cukkolással, minél kevésbé reagálsz rá, annál hamarabb elunják.
2013. aug. 26. 08:21
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
ne hagyd hogy piszkáljanak.. vágj vissza nekik.. régen engem is folyamatosan elvertek, csúfoltak.. de egyik nap gondoltam egyet és utánna ugy beoltottam őket h nem piszkáltak többet :) ha vki piszkált azonnal szoltam neki vmi durvábbat.. azt abbahagyta.. vagy volt egyszer h nem hagyta abba.. odamentem lekevertem neki egy elég erős fülest és megmondtam neki h ha mégeguszer vmit mondani mert az orrát is betöröm.. sajnos már csak ha kiállsz magadért akk maradsz meg .. vagy ha van melletted vki aki nagyszájú.. de hát mellette meg ugy nem érvényesülhetsz.. 17/L
2013. aug. 26. 08:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!