Mit csináljak, hogy ne legyek a sznobok/menők 'áldozata'?
Erőteljes kezdés, és nyugi lesz. A barátságos, laza embereket mindenki szereti. A helyzettől függ, mit szólj vissza, ha ócsárolnak; felőlem akár lehetsz viccesen szarkasztikus is.
Mit tudom én, hasamra csapok:
- Jó ez a ruci! Úgy turkáltad?
- Vegyél még egy sütit! Ennél dagadtabb már úgyse leszel.
- Kellemes zöld színed van! Hányni is fogsz?
- Öregem, úgy nézel ki, mint egy rákos múmia.
- Persze, nevezz csak be! Utolsónak is kell lenni valakinek.
Persze ha nagyon durvának találod, felejtsd el, amit mondtam. Én magam nem a kedvességemről vagyok híres, ha beszólnak.
nem a kedvességben van a kulcs
egyszerűen az számít, hogy az osztály hangadójának szimpatikus vagy e vagy sem
ha igen, akkor nem lesz gond
ha nem, akkor két eset lehetséges:
1. ha normális az osztály, magukban beismerik, hogy egy seggarc a hangadó és csak nézik, max röhögnek azon, ahogy hülyét csinál belőled
2. ha még van pár idióta, akkor azok is beszállnak a csesztetésbe és onnantól elég szar lesz
de kérdem én: mért úgy kell készülni hogy csesztetni fognak? Ez nem így működik. Ha nem adsz rá okot,nem fognak. Amúgy meg nem az kell hogy csendesen megpróbálsz láthatatlan maradni. Vegyél magadra pár divatos göncöt és amikor belépsz az osztályba, nézz körül, hogy ki nincs egyedül, melyik csajokhoz mentek oda esetleg srácok. Na én a helyedben tuti oda mennék és próbálnék dumálni velük.
Ha nem azt mutatod hogy félsz tőlük, meg hogy beszélni se tudsz, akkor nem fognak provokálni meg beszólogatni. Nem kell félni a menő/sznoboktól. Ők is csak emberek, és ha hiszed ha nem, meg lehet tanulni, hogyan kezeld őket. ;) Szerencsés tanévkezdést!
2013-08-25 16:17
"Ha nem adsz rá okot..." Jó szöveg. Honnan tudod, hogy mivel adsz okot, mi nem lesz szimpatikus egy tuskó parasztnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!