Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Egy eladói csel "áldozata"...

Egy eladói csel "áldozata" lettem?

Figyelt kérdés

A történet annyi, hogy kinéztem magamnak egy tökjó DSLR gépet, még tavaly év végén. A gép maga 2011-ben jött ki.

A lényeg, hogy megszeretném venni, de azon az áron semmiképpen, amikor megjelent, várok, hogy kicsit lejjebb mennyen. Ezért tavaly december óta úgy kb háromszor mentem be ugyanabba a boltba, hogy érdeklődjek az ára felől.

És itt jön a kérdés lényege. Ugyanis három különböző eladó volt, akkor épp bent, és a beszélgetésünk végén nyomatékosította, hogy lehet, hogy hamarosan lekerül a polcokról. Érdekes módon még mindig fent van, közvetlenül egy olyan gép mellet, ami 2008-ban jött ki.

Szóval ez ki van adva az eladóknak, hogy így húzzák a bizonytalan vásárlókat? Mert az első kettőnél én speciel nagyon elkezdtem kaparni minden garast, hogy összejöjjön a pénz, de a harmadiknál, már elkezdtem kételkedni.

2013. júl. 24. 20:25
 1/9 anonim ***** válasza:
55%
Nem, Matyikám, te a saját zsugoriságod áldozata vagy.
2013. júl. 24. 20:34
 2/9 A kérdező kommentje:
Miért vagyok zsugori? :D
2013. júl. 24. 21:14
 3/9 anonim ***** válasza:
34%

Gondolom a Nikon D3100-at nézted ki. Nem?

És igaza van az elsőnek,zsugori vagy!

Most le lehet pontozni, de ez az igazság!

2013. júl. 24. 21:44
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem. Nem azt néztem ki.

Attól miért lennék zsugori, hogy ugyanazt nem akarom drágábban megvenni? Bocsássa meg az ég, de én nem arany evőeszközökkel eszem a kaviárt, és nem húsz ezresekkel törlöm ki a hátsóm, és még csak nem is anyuci, apuci pénzén venném meg a gépet, hanem a sajátomon.

Hülyék vagytok ti mindketten. remélem idevetődik valaki, aki a kérdésre válaszol, és nem adja itt az újgazdagot.

2013. júl. 24. 21:56
 5/9 anonim ***** válasza:

Valószínűleg csak pár darab van raktáron, és fogy a készlet.

Többet nem rendelnek.

2013. júl. 25. 13:07
 6/9 A kérdező kommentje:
De annak a néhány darabnak csak el kellet volna fogynia ennyi idő alatt. Tényleg nem lehet, hogy így húzzák a vásárlókat? Aztán még évek múlva is lehet, kapni csak fele annyiért?
2013. júl. 25. 13:43
 7/9 tetro ***** válasza:
Nem. Általában nem lehet kapni a dslreket már nem sokkal az új széria megjelenése után. Egyszerűen elfogynak.
2013. júl. 25. 14:51
 8/9 anonim ***** válasza:
34%

Első vagyok. Lehülyézhetsz, de attól még a tények tények maradnak: senki nem foglalkozik ilyen kicsinyes dolgokkal, hogy "húzni a vásárlókat". A vásárló vásárol, a hülye meg nem. A bolt pedig nem a hülyéből fog megélni, aki várja, hogy majd olcsóbb lesz a kenyér, hanem a vásárlóból.

Hiszed vagy sem, a bolt árulja a portékát, mégpedig annak, aki fizet érte. Az összes többi csak összeesküvés-elmélet. Vagy ostobaság.

2013. júl. 25. 15:23
 9/9 anonim ***** válasza:
A magyar piacon nincsenek kifutó akciók, a régi modellek ára alig, vagy egyátalán nem csökken a fél éves árhoz képest.
2013. júl. 25. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!