Egy eladói csel "áldozata" lettem?
A történet annyi, hogy kinéztem magamnak egy tökjó DSLR gépet, még tavaly év végén. A gép maga 2011-ben jött ki.
A lényeg, hogy megszeretném venni, de azon az áron semmiképpen, amikor megjelent, várok, hogy kicsit lejjebb mennyen. Ezért tavaly december óta úgy kb háromszor mentem be ugyanabba a boltba, hogy érdeklődjek az ára felől.
És itt jön a kérdés lényege. Ugyanis három különböző eladó volt, akkor épp bent, és a beszélgetésünk végén nyomatékosította, hogy lehet, hogy hamarosan lekerül a polcokról. Érdekes módon még mindig fent van, közvetlenül egy olyan gép mellet, ami 2008-ban jött ki.
Szóval ez ki van adva az eladóknak, hogy így húzzák a bizonytalan vásárlókat? Mert az első kettőnél én speciel nagyon elkezdtem kaparni minden garast, hogy összejöjjön a pénz, de a harmadiknál, már elkezdtem kételkedni.
Gondolom a Nikon D3100-at nézted ki. Nem?
És igaza van az elsőnek,zsugori vagy!
Most le lehet pontozni, de ez az igazság!
Nem. Nem azt néztem ki.
Attól miért lennék zsugori, hogy ugyanazt nem akarom drágábban megvenni? Bocsássa meg az ég, de én nem arany evőeszközökkel eszem a kaviárt, és nem húsz ezresekkel törlöm ki a hátsóm, és még csak nem is anyuci, apuci pénzén venném meg a gépet, hanem a sajátomon.
Hülyék vagytok ti mindketten. remélem idevetődik valaki, aki a kérdésre válaszol, és nem adja itt az újgazdagot.
Valószínűleg csak pár darab van raktáron, és fogy a készlet.
Többet nem rendelnek.
Első vagyok. Lehülyézhetsz, de attól még a tények tények maradnak: senki nem foglalkozik ilyen kicsinyes dolgokkal, hogy "húzni a vásárlókat". A vásárló vásárol, a hülye meg nem. A bolt pedig nem a hülyéből fog megélni, aki várja, hogy majd olcsóbb lesz a kenyér, hanem a vásárlóból.
Hiszed vagy sem, a bolt árulja a portékát, mégpedig annak, aki fizet érte. Az összes többi csak összeesküvés-elmélet. Vagy ostobaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!