Szeptemberben megyünk kirándulni, osztállyal. 4en szeretnék 1 szobában lenni, de még 1 személy szeretne csatlakozni hozzánk. Mi viszont nem szeretnénk. Hogyan magyarázzuk meg neki, hogy ne legyen belőle harag?
Lehetnétek kicsit empatikusabbak (ha egyáltalán ismered a szó jelentését). Gondolj bele már kicsit az ő helyzetébe is, milyen szar lehet, hogy egyik szoba sem akarja befogadni, de valahol aludnia mégiscsak kell, és ezért akar hozzátok menni.
Fogadjátok be, csak tisztázzátok le a szabályokat, és egyáltalán nem biztos, hogy egy kiránduláson 21.00-kor már aludni akar.
A "vicces csínyeket" meg jó lenne elfelejteni.
Nem érdekel, ha ismernéd te sem szeretnél vele tölteni a kirándulást. Nekem biztos nem fogja elcseszni.
Majd talán elgondolkodik szépen, hogy miért utálja őt mindenki...
Pontosan ez volt a helyzet az utolsó erdei iskolánkban. Teljesen illik a leírásod erre a hülyegyerekre.
A srác lazán besírt volna a tanárok előtt. Végül engedtük, hogy velünk legyen egy szobában, egymással kommunikáltunk, vele nem törődtünk, ha nem tudott aludni, az se érdekelt. A csajok az ő ágyába dőltek le, aztán ha pattogott, egyszerűen nem vettünk róla tudomást.
Végül rávettük, hogy adjon pénzt a vodkába, de mikor fogyasztottuk, természetesen nem tudtuk felébreszteni, ezért nélküle mentünk ki a mezőre. Lehet egyszerűbb lett volna, ha meg is próbáljuk. :)
Nem akadt ki, semmi probléma nem volt vele, csak úgy volt, és kész. Akkor panaszkodott csak, amikor csikkeket meg hamut talált a vízes poharában, de azt is lerendeztük valami hülye kifogással. :)
Ne tőrödjetek vele, kibírjátok. Ha nem vagytok nagyon erkölcsös emberek, akár még hasznotok is lehet belőle.
Egy kevésbé irritáló személyt nem tudtok beszervezni ötödiknek ezáltal kiszorítva őt? :D
Vagy már megvannak a klikkek?
Kyran:
oka van annak, hogy senki sem akarja a szobájába az a gyereket.Maga alatt vágta a fát, főleg, hogy bőgéssel és nyalizással éri el, amit akar.
Ezek után hiába ismerem az empátia szó jelentését, mert a srác helyzetében nem alkalmazhatom.
Hajjajj, gyerekek, most a 0%-os válasz sem érdekel, de ha már itt ilyeneket írtok, akkor én is. A stréber nem ugyanazt jelenti amit (szerintem) te gondolsz. Az empátiaszinted a Kerek Nulla S*ggét éri, azok akik itt írtak a csínyekről, meg mittom' én mikről, azok meg főleg elbújhatnak. Mi van, ha csak társaságot szeretne? Te milyen szívesen töltenéd egyedül az éjszakát. Te az előbb azt mondtad, majd rávezetitek a hibáira... Én most kegyetlenül őszínte leszek:
Azt mondtad stréber, pedig ez sokkal inkább pozitív jelző, és arra is utal, hogy te rosszabb tanuló vagy nála. Egy hisztis p*csának tűnsz, legalább is az írásod alapján. Azzal, hogy másokat nem szívesen fogadsz be a társaságodba nem arra utal, hogy nem kedveled, hanem arra, hogy félsz a változástól.
Pszichológusként mondom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!